Kiaulienos faršas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Kiaulienos faršas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Kiaulienos faršas“.

Receptas. Faršo užkandis

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek krapų (smulkinti) šiek tiek petražolių (smulkinti) 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus ir petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska . Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie puse centimetro) ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti.
2022-03-03

Receptas. Sotus faršo apkepas

INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas svogūnų 3 skiltelės česnakų 3 žiupsneliai prieskonių (Vegeta) 1 vienetas raudonosios paprikos 3 valgomieji šaukštai majonezo 150 gramų sūris Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Į kiaulienos faršą beriame prieskonius, išspaudžiame česnaką, sutarkuojame svogūną. Gerai viską išmaišome.
2022-03-03

Receptas. Spageti su kukuliais ir lydyto sūrelio padažu

INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės faršo 1 pakelis spagečių 1 vienetas svogūnų 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos šiek tiek džiūvesėlių (apvaliojimui) šiek tiek juodųjų pipirų Padažui: 2 stiklinės pieno 150 gramų lydyto sūrio 100 gramų sviesto 5 alyvuogių aliejaus 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų Kepimui: šiek tiek aliejaus Paruošimo laikas: Apie 45 min.
2022-03-03

Receptas. Gardusis tortilijų apkepas

Lengvai paruošiamas ir itin gardus patiekalas, norintiems kažko naujo ir paprasto pietų stalui. INGREDIENTAI: 8 vienetai tortilijos 500 gramų kiaulės faršo 200 gramų fermentinio sūrio 1 vienetas svogūnų 1 vienetas paprikų 1 vienetas pomidorų pastos 4 valgomieji šaukštai pieno 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo 2 valgomieji šaukštai grietinės 3 skiltelės česnakų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai šiek tiek česnakinio pa...
2022-03-02

Receptas. Sluoksniuotos tešlos „sraigė“ su mėsa

INGREDIENTAI: 1 stiklinė ryžių 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių 5 vienetai kiaušinių (kietai virti) šiek tiek kvietinių miltų 80 gramų pieno šiek tiek aliejaus 1 kilogramas sluoksniuotos tešlos PARUOŠIMO BŪDAS: Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais. Išvirkite pasūdytame vandenyje ryžius, nusunkite ir perplaukite šaltu vandeniu. Sumaišykite virtus ryžius su 1 nevirtu kiaušiniu bei šiek tiek druskos.
2022-03-02

Receptas. Moliūgų sriuba su kiaulienos faršu bei porais

INGREDIENTAI: 200 gramų bulvių šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 650 gramų moliūgų 200 gramų morkų 75 gramai porų 1 vienetas svogūnų 240 gramų kiaulės faršo 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek grietinės 1 litras sultinio PARUOŠIMO BŪDAS: Moliūgą, bulves ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais. Įkaitiname puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname susmulkintą svogūną.
2022-03-02

Receptas. Trapūs čeburekai

INGREDIENTAI: 50 gramų margarino 1 vienetas svogūnų šiek tiek kiaulės faršo (arba kitas) 7/10 kilogramo kvietinių miltų 0.5 litro kefyro šiek tiek sodos PARUOŠIMO BŪDAS: Visus ingredientus išskyrus svogūną, prieskonius bei faršą išmaišome. Iškočiojame ir įdarome faršu, sumaišytu su prieskoniais, svogūnu, lašeliu vandens. Verdame aliejuje.
2022-03-02

Receptas. Pomidorų sriuba su ryžiais

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek paprikų (aitrioji) šiek tiek petražolių 6 vienetai pomidorų pastos 150 gramų ryžių 250 gramų kiaulės faršo 0.5 stiklinės pomidorų sulčių šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai grietinės PARUOŠIMO BŪDAS: Ryžius išverdame pasūdytame vandenyje, perliejame šaltu vandeniu ir nukošiame. Pomidorus nuplikome karštu vandeniu, nulupame odeles ir susmulkiname minkštimą.
2022-03-02

Receptas. Moliūgo blynai

INGREDIENTAI: 1 kilogramas moliūgų (nuskustas ir išskobto, sutarkuotas burokine tarka) 2 vienetai svogūnų 1.5 kilogramo kiaulės faršo 2 vienetai kiaušinių 2 stiklinės kvietinių miltų 100 gramų pieno šiek tiek prieskonių PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūną sutarkuoju burokine tarka, sūrį taip pat, viską sumaišau su faršu, įmušu kiaušinius, sukratau miltus, prieskonius ir gerai išmaišau. Tešla gaunasi nei tiršta, nei skysta, kepam ant silpnos ugnies.
2022-03-02

Receptas. Naminiai kotletukai su prieskoniais

INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis cukraus 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti) 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti) 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (džiovintas) 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos) 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (džiovintas) 500 gramų kiaulės faršo (arba kalakutienos) 2 valgomieji šaukštai vandens 1 arbatinis šaukštelis druskos 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (paprikos) PARUOŠIMO BŪDAS: Inde ...
2022-03-02
REKLAMA
REKLAMA

Receptas. Turkiška pica

INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis cukraus (tešlai) 2 česnakų šiek tiek čiobrelių šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos) 4 vienetai pomidorų pastos (nedideli) 1 vienetas svogūnų 200 gramų kiaulės faršo 200 gramų jautienos faršo šiek tiek kiaušinių 1 vienetas kiaušinių (tešlai) 450 gramų kvietinių miltų (tešlai) 200 mililitrų pieno (tešlai) šiek tiek druskos 1 arbatinis šaukštelis druskos ...
2022-03-02

Receptas. Kibinai pagal Miglę

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 500 gramų margarino 3 vienetai svogūnų 600 gramų kiaulės faršo 4 vienetai kiaušinių 1 kilogramas kvietinių miltų šiek tiek vandens (virintas) šiek tiek druskos 200 gramų grietinės šiek tiek prieskonių (Vegeta) PARUOŠIMO BŪDAS: 450 g margarino ir miltus išminkyti, kol margarinas pasiskirstys po miltus. 1 kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio, baltymą pilti į miltus, o trynį padėti į šalį.
2022-03-02

Receptas. Ravjoliai (koldūnai kitaip)

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 vienetai slyvų (džiovintos, maltos) 1 vienetas svogūnų 400 gramų kiaulės faršo 2 vienetai kiaušinių 500 gramų kvietinių miltų 1 stiklinė vandens šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus šiek tiek prieskonių (kiaulienai) PARUOŠIMO BŪDAS: Sudedame išplaktus kiaušinius, vandenį, druskytę, pilame po truputį miltus ir maišome, kol tešla nebekibs prie rankų.
2022-03-02

Receptas. Makaronai su faršu

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų 175 gramai kiaulės faršo 175 gramai jautienos faršo 5 valgomieji šaukštai pomidorų padažo 250 gramų spagečių šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai grietinės šiek tiek prieskonių PARUOŠIMO BŪDAS: Į sūdytą verdantį vandenį sudedame spageti makaronus. Kol verda makaronai, paruošiame faršą. Į įkaitintą keptuvę sudedame jautienos ir kiaulienos faršą ir apkepiname, kad faršas būtų birus.
2022-03-02

Receptas. Čeburekai

INGREDIENTAI: 300 gramų kiaulės faršo 300 gramų miltai 200 mililitrų kefyro 50 mililitrų vandens 1 vienetas kiaušinių 0.5 arbatinio šaukštelio druskos 1 žiupsnelis pipirai 1 žiupsnelis bazilikų Kepimui: 400 mililitrų aliejaus Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
2022-03-02

Receptas. Cepelinai greitai

INGREDIENTAI: 2 kilogramai bulvių šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas svogūnų 100 gramų svogūnų (laiškai) 300 gramų kiaulės lašinių (rūkyti) 1 kilogramas kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos 450 gramų grietinės 500 gramų tešlos (Mišinys cepelinams iš parduotuvės) PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves nulupti, sutarkuoti.
2022-03-01

Receptas. Kiniški Naujųjų Metų koldūnai

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 12 vienetų svogūnų (susmulkinti) 400 gramų kiaulės faršo 600 gramų kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas) 400 mililitrų vandens 25 gramai krevečių be kevalo (džiovintos) šiek tiek druskos 3 valgomieji šaukštai aliejaus (riešutų) 900 gramų kininių kopūstų (smulkintas) 3 valgomieji šaukštai sazemų aliejaus PARUOŠIMO BŪDAS: Tešlą reikėtų gaminti iš 600 gramų baltųjų miltų...
2022-03-01

Receptas. Įdarytos cukinijos pagal Jolantą

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas pomidorų pastos 1 vienetas svogūnų 300 gramų kiaulės faršo šiek tiek majonezo šiek tiek pieno šiek tiek druskos šiek tiek cukinijos PARUOŠIMO BŪDAS: Perpjauname pusiau nedidelės cukinijas, išimame minkštimą (sėklos), į cukiniją įdedame smulkiai supjaustyto česnako, faršą su prieskoniais (druska, pipirai, bazilikas), ant viršaus padedame supjaustytą griežinėliais ...
2022-03-01

Receptas. Makaronų užkepėlė su šparaginėmis pupelėmis ir faršu

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 4 vienetai pomidorų pastos 2 vienetai svogūnų 200 gramų kiaulės faršo 200 gramų jautienos faršo 4 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 350 mililitrų pieno 200 gramų makaronų šiek tiek druskos 500 gramų sparaginių pupelių 50 gramų sūris (tarkuotas) PARUOŠIMO BŪDAS: Makaronus išvirti. Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje (5 min.
2022-03-01

Receptas. Netikras Simonos zuikis

INGREDIENTAI: 100 gramų abrikosų (džiovinti) 4 vienetai bulvių 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai morkų (virtos) 2 vienetai svogūnų 1 kilogramas kiaulės faršo 2 vienetai kiaušinių 1 vienetas konservuotų žirnelių (indelis) šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių (maltai mėsai) 2 vienetai kiaušinių (virti, smukinti) PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius.
2022-03-01

Receptas. Balandėliai kitaip

INGREDIENTAI: 0.5 vieneto baklažanų 1 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas kopūstų 1 vienetas morkų 0.5 vieneto paprikų (geltona) šiek tiek pomidorų pastos 200 gramų ryžių 1 vienetas svogūnų 1 kilogramas kiaulės faršo (maišytas su jautienos) 1 sauja voveraičių šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai sviesto 50 gramų cukinijos 5 vienetai sparaginių pupelių (ankštys) PARUOŠIMO BŪDAS: Garnyrui: Bulvės Padažui: ...
2022-03-01

Receptas. Faršo vyniotinis

INGREDIENTAI: 1 vienetas krapų (pundelis) 1 vienetas petražolių (pundelis) 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska. Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių.
2022-03-01

Receptas. Egzotiškos Tortilijos

Tortilijos iš to, ką randate šaldytuve bei po ranka, atgaivinančios bei primenančios gaivią vasaros dieną. INGREDIENTAI: Pagrindui: 8 vienetai tortilijos Įdarui: 1 kilogramas kiaulės faršo 1 skardinė konservuotų pupelių 1 skardinė konservuotų kukurūzų 250 gramų kietojo sūrio (tarkuoto) 3 vienetai pomidorų pastos 2 vienetai marinuotų agurkų 1 vienetas agurkų 1 galva svogūnų 1 galva iceberg salota 1 galva aitriųjų paprikų 1 sauje...
2022-03-01

Receptas. Spagečiai su jautienos ir kiaulienos faršo padažu

INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės faršo 500 gramų jautienos faršo 300 gramų makaronų 1 vienetas svogūnų 1 vienetas morkų 200 mililitrų grietinėlės 3 skiltelės česnakų 3 valgomieji šaukštai pomidorų padažo 1 valgomasis šaukštas sviesto 1 arbatinis šaukštelis aliejaus 1 žiupsnelis prieskonių 0.5 žiupsnelio druskos 0.5 žiupsnelio pipirai Paruošimo laikas: Apie 20 min.
2022-03-01

Receptas. „Kitokie koldūnai“

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas morkų 1 vienetas svogūnų 300 gramų kiaulės faršo 3 vienetai kiaušinių 2 stiklinės kvietinių miltų 3/5 stiklinės vandens šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus ((kepimui)) 1 valgomasis šaukštas grietinės 2 vienetai sultinio (kubeliai) šiek tiek prieskonių (kiaulienai) PARUOŠIMO BŪDAS: Iš miltų, 2 kiaušinių, vandens bei druskos užminkome tešlą.
2022-02-28

Receptas. Zrazai su kiaušinio įdaru

INGREDIENTAI: 1 vienetas svogūnų 800 gramų kiaulės faršo 10 vienetų kiaušinių (kietai virti) 4 vienetai kiaušinių (plakiniui) šiek tiek batono (riekės) šiek tiek džiūvesėlių šiek tiek aliejaus šiek tiek prieskonių PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošiame faršą: dedame smulkintą svogūną, smulkintas batono riekeles, galima dar česnako skiltelę, prieskonius.
2022-02-28

Receptas. Teksasietiški mėsos kukuliai

INGREDIENTAI: 170 gramų kukurūzų (konservuoti) 5 valgomieji šaukštai žemės riešutų (susmulkinti) 850 gramų kiaulės faršo šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus (virimui) 4 valgomieji šaukštai čili pipirų (padažas) 150 gramų sūris (kietas) PARUOŠIMO BŪDAS: Į faršą suberti konservuotus kukurūzus, susmulkintus žemės riešutus, supilti čili padažą ir įdėti pagal skonį druskos. Išminkyti, padalinti į 12 rutuliukų. Sūrį supjaustyti į 12 kubelių.
2022-02-28

Receptas. Troškinti kiaulienos kukulaičiai su ryžiais

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 arbatinis šaukštelis muskato (maltas) šiek tiek petražolių (smulkintos) 400 gramų pomidorų pastos (konservuoti savo sultyse) 100 gramų ryžių 1 vienetas svogūnų 350 gramų kiaulės faršo šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 1 litras sultinio (daržovių) 1 arbatinis šaukštelis kumino (maltas) PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulienos faršą sumaišome su pakepintu susmulkintu svogūnu, išspaust...
2022-02-28

Receptas. Pikantiški Sandros kotletai

INGREDIENTAI: 4 česnakų 1 vienetas pomidorų pastos (savose sultyse marinuoti, indelis be odelių) 500 gramų kiaulės faršo 200 gramų pieno (arba mocarela) šiek tiek žalumynų (prieskoninai) PARUOŠIMO BŪDAS: Iš faršo iškepti kotletus. Pomidorus, česnakus susmulkinti, įberti prieskonių ir pakepinti keletą minučių. Į kepimo indą supilti pomidorų masę, sudėti kotletus, užbarstyti sūrio ir patušinti orkaitej 15 min. Skanu su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.
2022-02-28

Receptas. Maltos mėsos tefteliai

INGREDIENTAI: 1 vienetas morkų 1 stiklinė ryžių (virti) 1 vienetas svogūnų 3 česnakų 600 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių 100 gramų dešros (vytinta ar rūkyta Biovela) 0.5 arbatinio šaukštelio druskos Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Į maltą mėsą sudedame tarkuotą morką, pjaustytą svogūną, susmulkintą dešrą, virtus ryžius, kiaušinį ir prieskonius. Viską labai gerai išmaišome.
2022-02-28

Receptas. Kopūstų ir faršo kotletukai

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 600 gramų kopūstų 3 vienetai laurų lapų (lapai) 1 vienetas pomidorų pastos 1 stiklinė ryžių 2 vienetai svogūnų 600 gramų kiaulės faršo 2 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo šiek tiek druskos 1 litras sultinio PARUOŠIMO BŪDAS: Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
2022-02-28

Receptas. Jūratės „Pūkučiai“

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulės faršo (galima vištienos) 4 vienetai kiaušinių šiek tiek batono (supjaustytas kubeliais) šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus ((kepimui)) šiek tiek prieskonių PARUOŠIMO BŪDAS: Į faršą dedame sutarkuotą svogūną, 2 kiaušinius, prieskonius. Viską gerai išmaišome ir darome kamuoliukus. Pirma apvoliojame plaktuose 2 kiaušiniuose, paskui supjaustytame batone.
2022-02-27

Receptas. Slėgtainis

INGREDIENTAI: 1 vienetas kiaulės karkos 300 gramų kiaulės faršo 2 vienetai česnakų 1 arbatinis šaukštelis pipirai 6 vienetai laurų lapų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis džiovintų krapų 1 žiupsnelis raudonėlių Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulės karką (išimu kaulą) pabarstau prieskoniais, druska, išspaudžiu daug česnako. Faršą taip pat paskaninu prieskoniais, įpilu truputuką vandens.
2022-02-27

Receptas. Kiaulienos „zrazai“ su keptomis bulvėmis

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų 1 kilogramas bulvių šiek tiek česnakų 2 valgomieji šaukštai krakmolo 1 vienetas svogūnų 1 kilogramas kiaulės faršo 2 vienetai kiaušinių 3 vienetai kiaušinių (kietai virti) šiek tiek acto (balzamiko) šiek tiek sojos padažo šiek tiek druskos šiek tiek kvapiųjų pipirų 1 vienetas lydyto sūrio (pakelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Su mėgiamais prieskoniais, kiaušinių (ne virtų), 2 šaukštais krakmolo paruošiu ...
2022-02-27

Receptas. Įdaryti „Cannelloni“ makaronai

INGREDIENTAI: 250 gramų kiaulės faršo 3 vienetai batono (riekės) šiek tiek majonezo 10 vienetų makaronų (Cannelloni) 3 vienetai pievagrybių šiek tiek pieno šiek tiek prieskonių šiek tiek žalumynų (provanso mišinys) PARUOŠIMO BŪDAS: Pievagrybius smulkiai supjaustome, sūrį sutarkuojame, sudedame viską į faršą, sudedame išmirkyto batono riekeles ir gerai išmaišome. Pridedame įvairių prieskonių pagal skonį. Paruoštą faršą kemšame į makaronus.
2022-02-27

Receptas. Lietiniai su sūrio ir mėsos įdaru

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas svogūnų 350 gramų kiaulės faršo 2 vienetai kiaušinių 120 gramų kvietinių miltų 2 stiklinės pieno 1.5 stiklinės vandens 200 gramų pieno šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus PARUOŠIMO BŪDAS: Pirmiausia pasiruošiame tešlą. Į dubenį įmušame kiaušinius, įberiame šiek tiek druskos ir išplakame.
2022-02-27

Receptas. Bulvių sriuba su frikadelėmis

INGREDIENTAI: 700 gramų bulvių šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai) 3 vienetai laurų lapų (lapeliai) 250 gramų morkų 250 gramų svogūnų 500 gramų kiaulės faršo 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti) šiek tiek druskos šiek tiek žalumynų PARUOŠIMO BŪDAS: Į faršą sudėti džiūvėsėlius, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti. Iš mėsos suformuoti kukuliukus. Susmulkinti nuluptus svogūnus.
2022-02-27

Receptas. Netikri zuikiai

INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulės faršo 200 gramų rūkytos kiaulienos šoninės (arba rūkyti lašiniai) šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliais) 1 vienetas morkų (didelė) 2 vienetai svogūnų 2 vienetai kiaušinių (virtas) 1 vienetas obuolių (nedidelis) 1 vienetas juodos duonos (riekė) šiek tiek druskos šiek tiek laurų lapų šiek tiek juodųjų pipirų Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Faršą išminkome su pipirais, druska, išmirkyta juodos duono...
2022-02-27

Receptas. Vyniotinis pietums ir užkandžiui

INGREDIENTAI: 1 česnakų 1 vienetas svogūnų 250 gramų kiaulės faršo 6 vienetai kiaušinių 250 gramų majonezo (pusriebis) 350 gramų pieno šiek tiek prieskonių PARUOŠIMO BŪDAS: Smulkia tarka sutarkuotą sūrį gerai išmaišykite su 5 kiaušiniais ir majonezu, bet neplakite. Į plokščią kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masės ir tolygiai paskirstykite.
2022-02-27

Receptas. Jurgitos įdarytos paprikos

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek krapų 4 vienetai paprikų (geltonos) 5 vienetai paprikų (raudonos) 100 gramų ryžių 600 gramų kiaulės faršo 200 gramų pievagrybių 100 gramų dešros (geriausia vytinta) 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta) šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Maltą mėsą pakepinti, palikti atvėsti. Kol mėsa vėsta galima susipjaustyti dešrytę ir šoninę.
2022-02-26

Receptas. Įdaryti baklažanai

INGREDIENTAI: 3 vienetai baklažanų 1 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 120 gramų ryžių 1 vienetas svogūnų 450 gramų kiaulės faršo 3 valgomieji šaukštai majonezo 200 gramų sūris šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Baklažanus sudėkite į dubenį su vandeniu bei druska ir palaikykite apie 20 minučių. Tai reikia daryt todėl kad kitaip baklažanas gali turėti kartumo.
2022-02-26

Receptas. Makaronai su keptu faršu

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulės faršo 4 valgomieji šaukštai pomidorų padažo 400 gramų makaronų 200 gramų sūris (tarkuotas) šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus (kepimui) Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Makaronus išverdame pasūdytame vandenyje, perpilame šaltu vandeniu, kad nebūtų sulipę ir dedame į šalį, kol bus ruošiamas faršas.
2022-02-26

Receptas. Kotletukai ypač skanūs

INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių 1 pundelis svogūnų laiškų 1 pundelis petražolių 2 saujos miltai 3 skiltelės česnakų 4 vienetai laurų lapų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai šiek tiek aliejaus Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Į kiaulienos faršą įmuškite kiaušinį, įspauskite česnako, pagardinkite prieskoniais, berkite miltus ir viską labai gerai išmaišykite.
2022-02-26

Receptas. Balandėliai su pomidoriniu padažu

INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis cukraus šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2.5 kilogramo kopūstų 500 gramų pomidorų pastos 60 gramų ryžių 1 kilogramas kiaulės faršo 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai acto 3/4 stiklinės pieno 0.5 litro vandens šiek tiek druskos 50 gramų sviesto 1 vienetas prieskonių (maltai mėsai, pakelis) PARUOŠIMO BŪDAS: Nuplaukite kopūstą, išpjaukite šerdį, įdėkite į puodą, įberk...
2022-02-26

Receptas. Bulvių ir maltos mėsos pyragas (Cottage Pie)

INGREDIENTAI: 6 vienetai bulvių šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai morkų šiek tiek muskato 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulės faršo (ar jautienos) šiek tiek pieno šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių (žolelės) PARUOŠIMO BŪDAS: Dar vienas nepaprastai lengvai paruošiamas, pigus, sotus ir žinoma skanus patiekalas pietums. Papildomai reiks 1 pakelio tirštos sriubos sauso mišinio (geriausiai tamsios spalvos pvz.
2022-02-26

Receptas. Faršu įdarytos bulvės su keptom cukinijom ir daržovių padažu

INGREDIENTAI: 5 vienetai bulvių (didelės) 1 valgomasis šaukštas krakmolo 200 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 1 valgomasis šaukštas prieskonių (bulvėms) 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (maltai mėsai) 10 vienetų cukinijos (riekutėmis) PARUOŠIMO BŪDAS: Nuluptas ir perpjautas bulves, bei cukinijų ritinėlius išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais.
2022-02-26

Receptas. Kotletukai pomidorų pastos padaže

INGREDIENTAI: 3 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 vienetai svogūnų 400 gramų kiaulės faršo 200 gramų jautienos faršo 2 vienetai kiaušinių šiek tiek džiūvesėlių 1 valgomasis šaukštas manų kruopų šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus 2 stiklinės sultinio (daržovių) šiek tiek prieskonių (kiaulienai) 4 valgomieji šaukštai pomidorų pastos PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaulienos ir jautienos faršą sumaišiau su kiaušiniais, išspaustu če...
2022-02-26

Receptas. Makaronai su kiauliena ir čili

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų (prieskoniai) 1 vienetas svogūnų (galva) 300 gramų kiaulės faršo 300 gramų makaronų (kaspinėliai) 200 mililitrų grietinėlės šiek tiek druskos šiek tiek sviesto (kepimui) 1 vienetas čili pipirų (pipiras) PARUOŠIMO BŪDAS: Psūdytame vandenyje pagal nurodymus išvirkite makaronus kaspinėlius. Nukoškite ir palikite kol kas pastovėti. Svieste pakepinkite smulkintą svogūną su čili pipiru.
2022-02-26

Receptas. Švediški kotletai

INGREDIENTAI: 1 vienetas bulvių 1 vienetas svogūnų 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių (trynys) 1 sauja džiūvesėlių 4 valgomieji šaukštai pieno šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus (kepimui) 1 vienetas burokėlių (marinuoti) PARUOŠIMO BŪDAS: Faršą, pieną ir kiaušinio trynį suplakti iki vientisos masės, pridėti nuskustą ir smulkiai sutarkuotą žalią bulvę, smulkiai supjaustytą burokėlį, supjaustytą ir pakepintą svogūną, druskos pagal skonį...
2022-02-26

Receptas. Maltinukai įdaryti persikais ir įvynioti vištienos odelėmis

INGREDIENTAI: šiek tiek bazilikų (džiovintas) 1 valgomasis šaukštas krakmolo 1 vienetas persikų (konservuoti, indeliais) 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių šiek tiek prieskonių (mėsai) 300 gramų vištos odelės PARUOŠIMO BŪDAS: Mėsą paprieskoniuojame, įmušame kiaušinį, dedame kelis šaukštus džiūvėsėlių, krakmolo ir gerai išminkome tešlą. Persikų puseles perpjauti pusiau.
2022-02-26
Į viršų