Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 4 vienetai paprikų (geltonos)
- 5 vienetai paprikų (raudonos)
- 100 gramų ryžių
- 600 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų pievagrybių
- 100 gramų dešros (geriausia vytinta)
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Maltą mėsą pakepinti, palikti atvėsti. Kol mėsa vėsta galima susipjaustyti dešrytę ir šoninę. Po to nupjauti paprikų viršūnėles, išimti sėklas ir pertvaras, nuplauti. išvirti ryžius, nuplauti šaltu vandeniu sudėti į maltą, pakepintą mėsą, sudėti pjaustytą dešrytę ir šoninę. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti juostelėmis tik nelabai smulkiomis, geriau stambesnėmis, po to pievagrybius pakepinti ir sudėti į masę. Krapus susmulkinti ir sudėti į paruoštą masę. Viską gerai išmaišyti. Parušta mase įkimšti paprikas.
Įdarytas paprikas sudėti į kepimo skardą suteptą aliejumi, uždengti kepimo folija, kepti 1h, 200C temperatūroje.
SKANAUS NIAM NIAM
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek krapų
- 4 vienetai paprikų (geltonos)
- 5 vienetai paprikų (raudonos)
- 100 gramų ryžių
- 600 gramų kiaulės faršo
- 200 gramų pievagrybių
- 100 gramų dešros (geriausia vytinta)
- 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Maltą mėsą pakepinti, palikti atvėsti. Kol mėsa vėsta galima susipjaustyti dešrytę ir šoninę. Po to nupjauti paprikų viršūnėles, išimti sėklas ir pertvaras, nuplauti. išvirti ryžius, nuplauti šaltu vandeniu sudėti į maltą, pakepintą mėsą, sudėti pjaustytą dešrytę ir šoninę. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti juostelėmis tik nelabai smulkiomis, geriau stambesnėmis, po to pievagrybius pakepinti ir sudėti į masę. Krapus susmulkinti ir sudėti į paruoštą masę. Viską gerai išmaišyti. Parušta mase įkimšti paprikas.
Įdarytas paprikas sudėti į kepimo skardą suteptą aliejumi, uždengti kepimo folija, kepti 1h, 200C temperatūroje.
SKANAUS NIAM NIAM
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą