REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2.5 kilogramo kopūstų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 60 gramų ryžių
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 0.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas prieskonių (maltai mėsai, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite kopūstą, išpjaukite šerdį, įdėkite į puodą, įberkite šaukštą druskos, įpilti 2 šaukštus acto ir 0,75 litro vandens.
    Kopūstą virkite tol, kol lapai suminkštėja ir gražiai išsiima.
    Išsivirkite ryžius, atvėsinkite ir sumaišykite su malta mėsa, įberkite prieskonių, druskos ir kruopščiai išmaišykite.
    Mėsą padalinkite į rutuliukus, kiek yra kopūstų lapų.
    Mėsą dėkite į kopūsto lapą ir suvyniokite.
    Juos dėkite vienas ant kito į puodą, užpilkite maždaug pusę litro vandens ir virkite apie 45-60 min.
    Pasiruoškite padažą.
    Nuplaukite pomidorus, supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į puodą ir virkite apie 6 minutes.
    Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite miltus ir pakepinkite truputį.
    Tuomet supilkite pieną ir kepinkite nuolat maišant.
    Kai padažas pradės tirštėti pridėkite pomidorus, maltus pipirus, druską ir kepkite 2 minutes nenustojant maišyti.
    Patiekite šiltus balandėlius su padažu bei mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Janina

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2.5 kilogramo kopūstų
  • 500 gramų pomidorų pastos
  • 60 gramų ryžių
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai acto
  • 3/4 stiklinės pieno
  • 0.5 litro vandens
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas prieskonių (maltai mėsai, pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplaukite kopūstą, išpjaukite šerdį, įdėkite į puodą, įberkite šaukštą druskos, įpilti 2 šaukštus acto ir 0,75 litro vandens.
    Kopūstą virkite tol, kol lapai suminkštėja ir gražiai išsiima.
    Išsivirkite ryžius, atvėsinkite ir sumaišykite su malta mėsa, įberkite prieskonių, druskos ir kruopščiai išmaišykite.
    Mėsą padalinkite į rutuliukus, kiek yra kopūstų lapų.
    Mėsą dėkite į kopūsto lapą ir suvyniokite.
    Juos dėkite vienas ant kito į puodą, užpilkite maždaug pusę litro vandens ir virkite apie 45-60 min.
    Pasiruoškite padažą.
    Nuplaukite pomidorus, supjaustykite skiltelėmis, sudėkite į puodą ir virkite apie 6 minutes.
    Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite miltus ir pakepinkite truputį.
    Tuomet supilkite pieną ir kepinkite nuolat maišant.
    Kai padažas pradės tirštėti pridėkite pomidorus, maltus pipirus, druską ir kepkite 2 minutes nenustojant maišyti.
    Patiekite šiltus balandėlius su padažu bei mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Janina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų