REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek acto (balzamiko)
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 1 vienetas lydyto sūrio (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Su mėgiamais prieskoniais, kiaušinių (ne virtų), 2 šaukštais krakmolo paruošiu faršą.
    Įdarui sutarkuoju burokine tarka kietai virtus kiaušinius ir lydytą sūrį, sudedu keptus svogūnus.
    Darau „zrazus“: dedu į faršo vidų įdarą ir formuoju mažų cepelinų dydžio formos kepsniukus, kuriuos apvolioju džiuvėsiuose.
    Dedu į stiklinį puodą, kuriame troškinsiu.
    Bulves nuskutu, sudedu į dubenį, užpilu kelis šaukštus sojos padažo ir balzamiko acto, užberiu druskos (dar galima smulkinto česnako) ir išmaišau (bulvės bus gražiai rudos).
    Ant viršaus sudedu paruoštas bulves.
    Uždengiu ir kepu apie 1 val. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Daiva

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 1 kilogramas bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (kietai virti)
  • šiek tiek acto (balzamiko)
  • šiek tiek sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų
  • 1 vienetas lydyto sūrio (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Su mėgiamais prieskoniais, kiaušinių (ne virtų), 2 šaukštais krakmolo paruošiu faršą.
    Įdarui sutarkuoju burokine tarka kietai virtus kiaušinius ir lydytą sūrį, sudedu keptus svogūnus.
    Darau „zrazus“: dedu į faršo vidų įdarą ir formuoju mažų cepelinų dydžio formos kepsniukus, kuriuos apvolioju džiuvėsiuose.
    Dedu į stiklinį puodą, kuriame troškinsiu.
    Bulves nuskutu, sudedu į dubenį, užpilu kelis šaukštus sojos padažo ir balzamiko acto, užberiu druskos (dar galima smulkinto česnako) ir išmaišau (bulvės bus gražiai rudos).
    Ant viršaus sudedu paruoštas bulves.
    Uždengiu ir kepu apie 1 val. 180 laipsnių temperatūros orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Daiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų