Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų kopūstų
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 stiklinė ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 600 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 600 gramų kopūstų
- 3 vienetai laurų lapų (lapai)
- 1 vienetas pomidorų pastos
- 1 stiklinė ryžių
- 2 vienetai svogūnų
- 600 gramų kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek druskos
- 1 litras sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kopūstus smulkiai sutarkuojame. Ryžius išverdame. Verdame pasūdytame vandenyje apie 15 minučių.
Sumaišome faršą, kopūstus, ryžius, sukapotus svogūnus, kiaušinius ir prieskonius. Formuojame kotletukus. Apvoliojame miltuose ir apkepiname keptuvėje. Po to dedame į puodą ir užpilame sultiniu (daržovių ar mėsos), kad apsemtų, įdedame pomidorų ar paprikų, prieskonių, kečupo ir verdame ~40 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą