Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (prieskoniai)
- 1 vienetas svogūnų (galva)
- 300 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų makaronų (kaspinėliai)
- 200 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Psūdytame vandenyje pagal nurodymus išvirkite makaronus kaspinėlius. Nukoškite ir palikite kol kas pastovėti. Svieste pakepinkite smulkintą svogūną su čili pipiru. Atskirai sausoje keptuvėje pakepinkite faršą. Jį sumaišykite su kepintu svogūnu bei čili ir supilkite grietinėlę. Pabarstykite druska, bazilikais ir suverskite kaspinėlius. Kelioms minutėms pridenkite dangčiu ir ant silpnesnės ugnies patroškinkite viską. Tinka pabarstyti šviežiais smulkintais krapais. Skanaus ;)
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (prieskoniai)
- 1 vienetas svogūnų (galva)
- 300 gramų kiaulės faršo
- 300 gramų makaronų (kaspinėliai)
- 200 mililitrų grietinėlės
- šiek tiek druskos
- šiek tiek sviesto (kepimui)
- 1 vienetas čili pipirų (pipiras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Psūdytame vandenyje pagal nurodymus išvirkite makaronus kaspinėlius. Nukoškite ir palikite kol kas pastovėti. Svieste pakepinkite smulkintą svogūną su čili pipiru. Atskirai sausoje keptuvėje pakepinkite faršą. Jį sumaišykite su kepintu svogūnu bei čili ir supilkite grietinėlę. Pabarstykite druska, bazilikais ir suverskite kaspinėlius. Kelioms minutėms pridenkite dangčiu ir ant silpnesnės ugnies patroškinkite viską. Tinka pabarstyti šviežiais smulkintais krapais. Skanaus ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą