Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo (galima vištienos)
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek batono (supjaustytas kubeliais)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą dedame sutarkuotą svogūną, 2 kiaušinius, prieskonius.
Viską gerai išmaišome ir darome kamuoliukus.
Pirma apvoliojame plaktuose 2 kiaušiniuose, paskui supjaustytame batone.
Taip apvoliojame visus „pūkučius“.
Puode arba keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame į jį „pūkučius“ (jie turi apsisemti aliejuje).
Kepame, kol gražiai paruduos.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo (galima vištienos)
- 4 vienetai kiaušinių
- šiek tiek batono (supjaustytas kubeliais)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus ((kepimui))
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą dedame sutarkuotą svogūną, 2 kiaušinius, prieskonius.
Viską gerai išmaišome ir darome kamuoliukus.
Pirma apvoliojame plaktuose 2 kiaušiniuose, paskui supjaustytame batone.
Taip apvoliojame visus „pūkučius“.
Puode arba keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame į jį „pūkučius“ (jie turi apsisemti aliejuje).
Kepame, kol gražiai paruduos.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą