• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 250 gramų morkų
  • 250 gramų svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą sudėti džiūvėsėlius, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
    Iš mėsos suformuoti kukuliukus.
    Susmulkinti nuluptus svogūnus.
    Sutarkuoti nuskustas morkas.
    Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais.
    Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti bulves, svogūnus, morkas, paskaninti druska bei pipirais ir užvirti.
    Užvirus sudėti mėsos kukuliukus, lauro lapelius ir virti apie 15-20 min.
    Patiekti šiltą su smulkintais žalumynais.

Autorius: Vaiva

INGREDIENTAI:

  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • 250 gramų morkų
  • 250 gramų svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į faršą sudėti džiūvėsėlius, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
    Iš mėsos suformuoti kukuliukus.
    Susmulkinti nuluptus svogūnus.
    Sutarkuoti nuskustas morkas.
    Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais.
    Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti bulves, svogūnus, morkas, paskaninti druska bei pipirais ir užvirti.
    Užvirus sudėti mėsos kukuliukus, lauro lapelius ir virti apie 15-20 min.
    Patiekti šiltą su smulkintais žalumynais.

Autorius: Vaiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų