REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 250 gramų morkų
- 250 gramų svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą sudėti džiūvėsėlius, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
Iš mėsos suformuoti kukuliukus.
Susmulkinti nuluptus svogūnus.
Sutarkuoti nuskustas morkas.
Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti bulves, svogūnus, morkas, paskaninti druska bei pipirais ir užvirti.
Užvirus sudėti mėsos kukuliukus, lauro lapelius ir virti apie 15-20 min.
Patiekti šiltą su smulkintais žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 700 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- šiek tiek juodųjų pipirų (žirneliai)
- 3 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- 250 gramų morkų
- 250 gramų svogūnų
- 500 gramų kiaulės faršo
- 3 valgomieji šaukštai džiūvesėlių (malti)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į faršą sudėti džiūvėsėlius, druską, maltus pipirus ir gerai išmaišyti.
Iš mėsos suformuoti kukuliukus.
Susmulkinti nuluptus svogūnus.
Sutarkuoti nuskustas morkas.
Bulves nuskusti, nuplauti ir supjaustyti kubeliais.
Į verdantį pasūdytą vandenį sudėti bulves, svogūnus, morkas, paskaninti druska bei pipirais ir užvirti.
Užvirus sudėti mėsos kukuliukus, lauro lapelius ir virti apie 15-20 min.
Patiekti šiltą su smulkintais žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą