Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 kilogramai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų svogūnų (laiškai)
- 300 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 450 gramų grietinės
- 500 gramų tešlos (Mišinys cepelinams iš parduotuvės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti, sutarkuoti. Į tarkius supilti "mišinį cepelinams", gerai išmaišyti ir palikti 5min, kad išbrinktų (jei masė skystoka, įpilti truputį bulvių krakmolo). Į faršą įmušti kiaušinį, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų, druskos. Iš masės formuoti delno dydžio paplotėlius, dėti įdarą. Suformuotus cepelinus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, virti 25-30 min atidengus puodą. Patiekti užpylus spirgučiais ir grietine. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 2 kilogramai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų svogūnų (laiškai)
- 300 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- šiek tiek druskos
- 450 gramų grietinės
- 500 gramų tešlos (Mišinys cepelinams iš parduotuvės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves nulupti, sutarkuoti. Į tarkius supilti "mišinį cepelinams", gerai išmaišyti ir palikti 5min, kad išbrinktų (jei masė skystoka, įpilti truputį bulvių krakmolo). Į faršą įmušti kiaušinį, smulkiai supjaustytą svogūną, pipirų, druskos. Iš masės formuoti delno dydžio paplotėlius, dėti įdarą. Suformuotus cepelinus dėti į pasūdytą verdantį vandenį, virti 25-30 min atidengus puodą. Patiekti užpylus spirgučiais ir grietine. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą