Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (džiovintas)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 1 vienetas persikų (konservuoti, indeliais)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
- 300 gramų vištos odelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą paprieskoniuojame, įmušame kiaušinį, dedame kelis šaukštus džiūvėsėlių, krakmolo ir gerai išminkome tešlą. Persikų puseles perpjauti pusiau. Vištienos odeles supjaustome maždaug 3 cm pločio juostelėmis. Iš mėsos gaminame kotletukus ir į vidų dedame persiko puselę. Apvyniojame kotletuką vištienos odelės juostele ir galus susmeigiame mediniu pagaliuku.Taip prisigaminus kotletukų apkepame juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Tuomet dedame į orkaitėje kepti skirtą indą (jame bus galima ir patiekti ant stalo), ten pilame pusę stiklinės persikų sulčių ir vis bekepant pašlakstyti sultimis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje maždaug 20 minučių.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų (džiovintas)
- 1 valgomasis šaukštas krakmolo
- 1 vienetas persikų (konservuoti, indeliais)
- 500 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
- šiek tiek prieskonių (mėsai)
- 300 gramų vištos odelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą paprieskoniuojame, įmušame kiaušinį, dedame kelis šaukštus džiūvėsėlių, krakmolo ir gerai išminkome tešlą. Persikų puseles perpjauti pusiau. Vištienos odeles supjaustome maždaug 3 cm pločio juostelėmis. Iš mėsos gaminame kotletukus ir į vidų dedame persiko puselę. Apvyniojame kotletuką vištienos odelės juostele ir galus susmeigiame mediniu pagaliuku.Taip prisigaminus kotletukų apkepame juos įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių. Tuomet dedame į orkaitėje kepti skirtą indą (jame bus galima ir patiekti ant stalo), ten pilame pusę stiklinės persikų sulčių ir vis bekepant pašlakstyti sultimis. Kepti 180 laipsnių orkaitėje maždaug 20 minučių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą