Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulės faršo
- 6 vienetai kiaušinių
- 250 gramų majonezo (pusriebis)
- 350 gramų pieno
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkia tarka sutarkuotą sūrį gerai išmaišykite su 5 kiaušiniais ir majonezu, bet neplakite. Į plokščią kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masės ir tolygiai paskirstykite.
Pašaukite į orkaite, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 5 min. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir dar kepkite apie 10-12 min. Ištraukite ir palikite atvesti.
Įdarui sumaišykite faršą su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir kiaušiniu. Kai sūrio pagrindas atvės ant jo viso paskirstykite paruoštą faršą ir susukite vyniotinį. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 40 min. Skanaus:)
INGREDIENTAI:
- 1 česnakų
- 1 vienetas svogūnų
- 250 gramų kiaulės faršo
- 6 vienetai kiaušinių
- 250 gramų majonezo (pusriebis)
- 350 gramų pieno
- šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Smulkia tarka sutarkuotą sūrį gerai išmaišykite su 5 kiaušiniais ir majonezu, bet neplakite. Į plokščią kepimo skardą patieskite kepimo popierių, suvilgykite jį aliejumi, pilkite sūrio masės ir tolygiai paskirstykite.
Pašaukite į orkaite, įkaitintą iki 200 laipsnių pagal Celsijų, ir kepkite apie 5 min. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 laipsnių ir dar kepkite apie 10-12 min. Ištraukite ir palikite atvesti.
Įdarui sumaišykite faršą su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir kiaušiniu. Kai sūrio pagrindas atvės ant jo viso paskirstykite paruoštą faršą ir susukite vyniotinį. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 40 min. Skanaus:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą