REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių (didelės)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (bulvėms)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (maltai mėsai)
  • 10 vienetų cukinijos (riekutėmis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptas ir perpjautas bulves, bei cukinijų ritinėlius išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais.
    Į maltą mėsą suberti maltos mėsos prieskonius, miltus, krakmolą, įmaišyti kiaušinį.
    Iš faršo formuoti kukulius ir dėti ant kiekvienos bulvės, o ant mėsos kukulio dar uždėti po tarkuotos bulvės „kepurę“.
    Šalia, toje pačioje skardoje išsikepti cukinijų žiedus.
    Į cukinijų žiedus, jau lėkštėje, sudėti keptas bulves, arba juos padėti šalia bulvių ir supilti padažą.
    Užpilą aš gaminu sutarkuodama po gabaliuką rudeninių daržovių - svogūno, moliūgo, cukinijos, patisono, paprikos, saliero, pridėdama prieskonių bei užvirdama su šlakeliu grietinėlės.
    Gražiai paserviravus tiktų Kalėdoms, ar Naujų sutikimui.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių (didelės)
  • 1 valgomasis šaukštas krakmolo
  • 200 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 1 valgomasis šaukštas prieskonių (bulvėms)
  • 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (maltai mėsai)
  • 10 vienetų cukinijos (riekutėmis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuluptas ir perpjautas bulves, bei cukinijų ritinėlius išskobti ir apibarstyti bulvių prieskoniais.
    Į maltą mėsą suberti maltos mėsos prieskonius, miltus, krakmolą, įmaišyti kiaušinį.
    Iš faršo formuoti kukulius ir dėti ant kiekvienos bulvės, o ant mėsos kukulio dar uždėti po tarkuotos bulvės „kepurę“.
    Šalia, toje pačioje skardoje išsikepti cukinijų žiedus.
    Į cukinijų žiedus, jau lėkštėje, sudėti keptas bulves, arba juos padėti šalia bulvių ir supilti padažą.
    Užpilą aš gaminu sutarkuodama po gabaliuką rudeninių daržovių - svogūno, moliūgo, cukinijos, patisono, paprikos, saliero, pridėdama prieskonių bei užvirdama su šlakeliu grietinėlės.
    Gražiai paserviravus tiktų Kalėdoms, ar Naujų sutikimui.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų