REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas krapų (pundelis)
  • 1 vienetas petražolių (pundelis)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.

    Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas krapų (pundelis)
  • 1 vienetas petražolių (pundelis)
  • 500 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus bei petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska.

    Faršą lygiu sluoksniu (pusės centimetro storio) dėti ant folijos, o ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti vyniotinį. Ant viršaus galima pabarstyti džiovintų žolellių. Vyniotinį stipriai suvynioti į foliją ir kepti įkaitintoje 200 °C temperatūroje 40 minučių. Tada atidengti foliją ir kepti dar 10 minučių.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų