REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 česnakų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų dešros (vytinta ar rūkyta Biovela)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas morkų
  • 1 stiklinė ryžių (virti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 3 česnakų
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 100 gramų dešros (vytinta ar rūkyta Biovela)
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą mėsą sudedame tarkuotą morką, pjaustytą svogūną, susmulkintą dešrą, virtus ryžius, kiaušinį ir prieskonius. Viską labai gerai išmaišome. Darome nedidelius kotletukus ir dedame juos į kepimo indą. Orkaitę įkaitinti iki 190 ir kepti apie 10 min.
    Padaryti padažą iš 400 ml pieno, šaukšto miltų ir dviejų šaukštų pomidorų pastos. Viską gerai išmaišyti, pagardinti petražolėmis ir supilti ant kotletukų. Kepti dar apie pusvalandį 175 laipsnių orkaitėje.
    Skanaus.

Autorius: Jolanta.M

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų