INGREDIENTAI:
- 1 vienetas morkų
- 1 stiklinė ryžių (virti)
- 1 vienetas svogūnų
- 3 česnakų
- 600 gramų kiaulės faršo
- 1 vienetas kiaušinių
- 100 gramų dešros (vytinta ar rūkyta Biovela)
- 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į maltą mėsą sudedame tarkuotą morką, pjaustytą svogūną, susmulkintą dešrą, virtus ryžius, kiaušinį ir prieskonius. Viską labai gerai išmaišome. Darome nedidelius kotletukus ir dedame juos į kepimo indą. Orkaitę įkaitinti iki 190 ir kepti apie 10 min.
Padaryti padažą iš 400 ml pieno, šaukšto miltų ir dviejų šaukštų pomidorų pastos. Viską gerai išmaišyti, pagardinti petražolėmis ir supilti ant kotletukų. Kepti dar apie pusvalandį 175 laipsnių orkaitėje.
Skanaus.
Autorius: Jolanta.M
REKLAMA