Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (džiovintas)
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos)
- 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (džiovintas)
- 500 gramų kiaulės faršo (arba kalakutienos)
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (paprikos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus faršą.
Tada sudėti faršą ir gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus ir kepti juos įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 7-10 min. iš abiejų pusių.
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cukraus
- 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (džiovinti)
- 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis mairūnų (džiovintas)
- 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos)
- 1 arbatinis šaukštelis šalavijų (džiovintas)
- 500 gramų kiaulės faršo (arba kalakutienos)
- 2 valgomieji šaukštai vandens
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 1 arbatinis šaukštelis prieskonių (paprikos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Inde sumaišyti visus ingredientus, išskyrus faršą.
Tada sudėti faršą ir gerai išmaišyti.
Suformuoti kotletukus ir kepti juos įkaitintame aliejuje ant vidutinės ugnies po 7-10 min. iš abiejų pusių.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą