Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 100 gramų abrikosų (džiovinti)
- 4 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas konservuotų žirnelių (indelis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
- 2 vienetai kiaušinių (virti, smukinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti su faršu, dėti prieskonius, dar kartą išmaišyti. Į formą sluoksniuoti faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplovus!) abrikosus ir kiaušinius. Paskutiniai ir tarpiniai sluoksniai turi būti "mėsiški". Paruoštą gaminį kišti į iki 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti 45 minutes. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 100 gramų abrikosų (džiovinti)
- 4 vienetai bulvių
- 2 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų (virtos)
- 2 vienetai svogūnų
- 1 kilogramas kiaulės faršo
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 vienetas konservuotų žirnelių (indelis)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (maltai mėsai)
- 2 vienetai kiaušinių (virti, smukinti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti su faršu, dėti prieskonius, dar kartą išmaišyti. Į formą sluoksniuoti faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplovus!) abrikosus ir kiaušinius. Paskutiniai ir tarpiniai sluoksniai turi būti "mėsiški". Paruoštą gaminį kišti į iki 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti 45 minutes. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą