Kepta duona su pikantiška mišraine
- Ingredientai
Duona;
kiaušiniai;
sūris;
česnakas;
majonezas;
aliejus;
druska.- Gaminimas
-
Pakepinti duoną riekelėmis, įtrinti česnaku ir pabarstyti druska. Išvirti kiaušinius, atvėsinti, sutarkuoti sūrį ir kiaušinius (geriausiai per burokinę tarką), sumaišyti su majonezu ir tepti ant duonos.
Gairės: Kepta duona, pikantiška mišrainė, kiaušiniai, sūris, česnakas, majonezas, aliejus, druska.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|
Krepšeliai su ikrais ir lašiša
Į krepšelius dedame po šaukštelį raudonųjų lašišinių ikrų, aplink apjuosiame po... |
Mišrainė prie alaus
Fermentinį sūrį supjaustome kubeliais, ten pat suberiame duonos džiūvėsius, labiausiai tinkami su kumpiu... |
Žirniai su spirgučiais
Žirnius mirkyti 3-4 valandas, virti 10 min. Kol verda žirniai, paspirginti spirgučius kartu su svogūnu, dėti druską... |
Aštrūs vištienos vėrinukai
Filė supjaustyti gabalėliais, iš likusių ingridientų sumaišyti vientisą masę ir ja užpilti... |
Česnakinis duonos bokštas
Šviesios duonos riekes apskrudinti iš abiejų pusių, praaušusią supjaustyti juostelėmis ir... |
Kalmarai tešloje
Kalmarus reikia nuplauti, išdarinėti ir supjaustyti žiedais arba juostelėmis ir pavirti 1 - 2 minutes.... |
Užkandėlė prie alaus
Duonos riekes iškepti aliejuje. Morkas išvirti ir nulupus sutarkuoti stambia tarka. Taip pat... |
Lavašo suktinukas prie alaus
Imame lavašo lakštą. Išskleidžiame ir aptepame tepamu lydytu sūreliu, lydytą sūrelį pasirinkus... |
Kepinukai "Skanumėlis"
Pirmiausiai atsišildome šaldytą bemielę sluoksniuotą tešlą. Tada supjaustome norima forma.... |
Aštrus kebabas
Lavašą supjaustyti į 4 dalis. Mėsos gabalą gerai įtrinti druska, keturių pipirų mišiniu, čili pipirais... |
Sviestinis Velykų avinėlis
Į išplautą sviestą pridėti tarkuotų krienų ir druskos, išmaišyti. Peilio ir šakutės... |
Kiaušiniai kevale
Dešimt kiaušinių virkite puode (apie 10 min.), tuomet atvėsinkite šaltu vandeniu (kad geriau... |
PUSLAPIAI: