Makaronų - grybų troškinys
- Ingredientai
2 skiltelės česnako;
300 g grybų (gali būti konservuoti);
1 indelis konservuotų pomidorų savo sultyse;
500 g makaronų.Pagal skonį:
pipirai;
druska;
prieskoniai makaronams;
stiklainis daržovių „ikros“.- Gaminimas
-
Išvirkite makaronus, perliekite šaltu vandeniu arba įpilkite šlakelį aliejaus, kad nesuliptų. Grybus išvirkite arba pakepinkite aliejuje, įberkite prieskonių, pridėkite šiek tiek česnako.
Grybus ir makaronus sumaišykite dideliame puode, į pomidorus pridėkite prieskonių,druskos. Galite įpjaustyti paprikos ar kitų daržovių, supilkite į makaronus su grybais ir ant silpnos ugnies kelias minutes patroškinkite. Pačioje pabaigoje įdėkite kelis šaukštus „ikros“.
Patiekite su šviežiomis daržovių salotomis, skanu užsigeriant pomidorų sultimis.
Gairės: česnakas, grybai, konservuoti pomidorai savo sultyse, makaronai, pipirai, druska, daržovių ikros.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Įdarytos vištienos kulšelės su faršu
| Išimti iš vištienos kulšių kaulą ir į jo vietą prikimšti suprieskoniuotą... |
Žuvies filė ,,pataluose"
| Pirmiausia pasiruošti žuvies filė. ištrinti su prieskoniais.Kokius rinktis - jau priklauso nuo jūsų.... |
Pievagrybių užkepėlė
| Keptuvėje pakepiname paprieskoniuotą maltą mėsą, smulkintus svogūnus, česnakus ir smulkiai tarkuotą morką. Dar... |
Daržovės su mėsa ir traškia sūrio plutele
| Mėsą supjaustome nedideliais gabalėliais ir dedame į skardą, apšlakstome trupučiu aliejaus ir pabarstome... |
Kalakutiena su daržovėmis
| Kalakuto ketvirtį apibarstyti paukštienos prieskoniais be druskos, įspausti porą skiltelių česnako ir... |
Atominis troškinys
| Išverdamos pupelės, nuskutamos morkos, nulupami česnakai. Morkos pjaustomos griežinėliais, jeigu morka... |
Troškinti vištų skrandukai
| Vištų skrandukus išverdame (verdant galima dėti vegetos, pipirų žirnelių ir kelis lauro lapelius).... |
Lydekai paliepus
| Upėtakį suprieskoniaujam su žuvies prieskoniais sumaišytais su žiupsneliu juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų, bei... |
Kepta menkė tešloje
| Menkė supjaustoma gabalėliais ir ištrinama prieskoniais, bei česnaku. Kiaušiniai išplakami,... |
Namie kepta pica
| Sviestą išlydome, visus produktus suminkome ir iškočiojame norimą pagrindą. Ant iškočioto picos... |
Pica "Havajų"
| Užsiminkome mielinę tešlą ir paliekame, kad pakiltų. Tada ją perminkome ir plonai iškočioję dedame į... |
Bulviniai blynai su dešrelėm
| Nuskutus ir bulves įpilti pusę stiklinės pieno, įdėti prieskonius, kiaušinį. Dešreles supjaustyti... |
Klasikinis čenakas
| Supjaustykite mėsą ir daržoves kubeliais ir paprieskoniuokite mėgiamais prieskoniais. Į indelį dėkite po lauro lapą,... |
Apelsinų skonio upėtakis
| Sumaišyti visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų, ir pavirti. Kai šiek tiek... |
Aštri mėsytė
| Nuskutame morkas ir bulves ir supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Aš morkas pjausčiau juostelėmis, o... |


