REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Nicki Minaj ir princas Harry su Meghan Markle (nuotr. SCANPIX) tv3.lt fotomontažas

Visai neseniai Meghan Markle ir princas Harry šokiravo tiek gerbėjus, tiek ir likusią karališkosios šeimos dalį, kai viešai pareiškė, kad ketina atsisakyti dalies savo pareigų ir daugiau laiko praleisti JAV, kartu su hercogienės mama Doria.

8

Visai neseniai Meghan Markle ir princas Harry šokiravo tiek gerbėjus, tiek ir likusią karališkosios šeimos dalį, kai viešai pareiškė, kad ketina atsisakyti dalies savo pareigų ir daugiau laiko praleisti JAV, kartu su hercogienės mama Doria.

REKLAMA

Šis skandalu tapęs įvykis sujaudino ir reperę Nicki Minaj, kuri išsakė savo nuomonę.

Primename, kad pora savo „Instagram“ paskyroje M.Markle bei princas Harry rašė, kad ir toliau liks ištikimi karalienei ir ją toliau palaikys visais gyvenimo atvejais, o taip pat stengsis patys tapti kuo įmanoma labiau finansiškai nepriklausomais.

Daugelį žmonių iškart sudomino būtent pastaroji sąlyga – kiek atsiskirdami nuo karališkosios šeimos, Harry ir Meghan tikino, kad ims finansiškai rūpintis savimi patys. Iki šiol nėra aišku, kuo jie užsiims, vis dėlto užsienio žiniasklaidoje rašoma, kad galima nuspėti bent tiek, kuo užsiims Meghan.

REKLAMA
REKLAMA

M. Markle skoniu ir mados pojūčiu neabejoja niekas, o tai įrodo ne tik jos pačios apdarai, bet ir faktas, kad moteris buvo tapusi kviestine „Vogue“ redaktore. 

REKLAMA

„Meghan yra labai susijusi su mados industrija, o daugybė didžiulių prekės ženklų norėtų kartu su ja dirbti keliuose projektuose. Aktyvios diskusijos jau vyksta „Givenchy“ mados namuose. Keli iš šių pasiūlymų gali atsieiti kelis milijonus svarų sterlingų“, – sakė vienas artimas hercogienės šaltinis.

„The Times“ pranešė ir tai, kad M. Markle jau sutiko įgarsinti kelis „Disney“ filmukus. Kol kas dar neaišku, kokius tiksliai, tačiau šiuo atveju Meghan sutiko dirbti labdaros principu, t.y. savo atlygį ji suteiks dramblius apsaugojančiai organizacijai. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Harry ir M. Markle naujieną, jog sumažina savo karališkas  pareigas ir keliasi į JAV, paskelbė niekam prieš tai apie pokyčius nepasakoję, o negana to, tam pasirinko itin blogą dieną. Viešumoje žinia pasirodė trečiadienio vakarą, o štai ketvirtadienį – princo Williamo žmonos Kate Middleton gimtadienis.

Artimas princo Williamo šaltinis pasakojo, kad jį tai kaip reikiant įsiutino. „Tai jį tiesiog apakino, o juk nesutarimai tarp brolių ir taip yra iš anksčiau. Liūdna, todėl, kad kai jie buvo maži, Williamas būdavo pirmas žmogus, pas kurį Harry atbėgdavo su naujienomis. Williamas yra ypatingai įskaudintas, tačiau tuo pat metu jis turi koncentruotis į savo šeimą ir bandyti gyventi savo gyvenimą“, – sakė šaltinis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po Harry ir Meghan pareiškimo pasisakė ir karalienė, kuri priminė, kad pora su kitais šeimos nariais apie tai nė nesikalbėjo. „Diskusijos su Sasekso kunigaikščiu ir kunigaikštiene – dar ankstyvose stadijose. Mes suprantame jų norą sukti kitu keliu, tačiau tai – labai sudėtingi klausimai, kuriems išspręsti prireiks laiko“, – sakė ji.

Šis skandalas palietę atlikėją Nicki Minaj, kuri teigė, kad palaiko jų pasirinkimą ir skyrė gražius žodžius princui Harry. Anot thesun.co.uk, jai žavu, kuomet vyrai nepasiduoda savo įsitikinimams: „Tikri vyrai visada sako: laiminga žmona – laimingas gyvenimas. Štai ką sako tikri vyrai.“

Ji ragino visus vyrus, kad šie pirmiausiai skirtų dėmesį į savo žmoną ar moterį, tuomet ir gyvenimas bus gražesnis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų