saulėgrąžų aliejus

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „saulėgrąžų aliejus“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „saulėgrąžų aliejus“.

Receptas. Amerikietiškas šokoladinis tortas

Biskvitai iškepa labai purūs, stori ir nesukrenta (tik, žinoma, nereikia atidarinėti orkaitės durelių, kuomet kepa, tik pabaigoje kepimo). Beje, su kiekviena diena šis tortas tampa tik skanesnis, nes kremas vis labiau įsigeria į biskvitus. Matavimui naudojau 250 ml stiklinę. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.
2022-03-03

Receptas. Rūkytos dešros salotos su kopūstais

INGREDIENTAI: šiek tiek kopūstų šiek tiek morkų (marinuotos, aštrios) šiek tiek obuolių šiek tiek saulėgrąžų aliejaus šiek tiek dešros (rūkyta) šiek tiek sūris (fermentinis) PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustyti dešrą plonais griežinėliais. Susmulkinti kopūstą. Kopūstus sumaišyti su obuolių šiaudeliais. Sūrį supjaustyti šiaudeliais. Viską sumaišyti su aštriomis morkomis, užpilti saulėgrąžų aliejumi, jei reikia pasūdyti.
2022-03-03

Receptas. Moliūgų sriuba su kiaulienos faršu bei porais

INGREDIENTAI: 200 gramų bulvių šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 650 gramų moliūgų 200 gramų morkų 75 gramai porų 1 vienetas svogūnų 240 gramų kiaulės faršo 4 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus šiek tiek druskos šiek tiek grietinės 1 litras sultinio PARUOŠIMO BŪDAS: Moliūgą, bulves ir morkas nulupame ir supjaustome kubeliais. Įkaitiname puode 2 šaukštus aliejaus ir pakepiname susmulkintą svogūną.
2022-03-02

Receptas. Žuvies kotletukai ukrainietiškai

INGREDIENTAI: 1 kilogramas bulvių 2 vienetai kiaušinių 150 gramų saulėgrąžų aliejaus 300 gramų batono 100 gramų džiūvesėlių šiek tiek druskos 150 gramų sviesto 1 kilogramas žuvies (filė) 100 gramų žalumynų PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska. Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti.
2022-03-02

Receptas. Greito paruošimo kopūstų salotos

INGREDIENTAI: 1 stiklinė cukraus 1 vienetas česnakų 1 vienetas kopūstų 5 vienetai morkų 1 stiklinė saulėgrąžų aliejaus 1 stiklinė acto (9 proc.) 1 litras vandens 2.5 valgomojo šaukšto druskos PARUOŠIMO BŪDAS: kopūstą supjaustyti juostelėmis, morkas sutarkuoti, išspausti česnaką. Vandenį, cukrų, acta, aliejų ir druską supilti į puodą ir užvirinti. Kopūstą, česnaką ir morkas įdėti į plasmasinį indą, gerai išmaišyti, užpilti karštu marinatu.
2022-03-02

Receptas. Adžika

INGREDIENTAI: 3 kilogramai cukinijos 2 kilogramai pomidorų pastos 100 gramų česnakų 4 vienetai paprikų 2 stiklinės cukraus 0.5 stiklinės saulėgrąžų aliejaus 2 valgomieji šaukštai acto ( 70% ) 2 valgomieji šaukštai druskos 2 arbatiniai šaukšteliai paprikų (milteliai) Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
2022-03-01

Receptas. Keptas visas triušis su pomidorų padažu

INGREDIENTAI: 120 gramų morkų 120 gramų svogūnų 50 gramų kiaulės lašinių (rūkyti) 1500 gramų triušienos (triušis) 60 gramų saulėgrąžų aliejaus 50 gramų baltojo vyno (sausas) 10 gramų druskos (su prieskoniais) PARUOŠIMO BŪDAS: Padažui: Svogūnai – 100g, Česnakai – 10g, Sviestas – 10g, Saulėgrąžų aliejus – 10g, Konservuoti pomidorai be odelių – 800g, Pomidorų padažas – 20g, Druska – 10g, Malti juodieji pipirai –0,5g, Džiovinti raudonėliai – 1g. Triušį įtr...
2022-03-01

Receptas. Bulviniai blynai su obuoliais

INGREDIENTAI: 500 gramų bulvių 50 mililitrų saulėgrąžų aliejaus šiek tiek druskos 200 gramų obuolių 2 vienetai kiaušinių Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Bulvės nulupti ir sutarkuoti stambiai. Išspausti tarkuotas bulves. Pridėti į bulves nuluptus ir tarkuotus obuolius (sultis nusunkti). Tada į masę sudėti kiaušinius. Pridėti druskos ir pipirų. Kepti iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
2022-03-01

Receptas. Saldi paprika pomidorų padaže

INGREDIENTAI: 6 vienetai paprikų (raudona) 1.5 kilogramo svogūnų 0.5 litro saulėgrąžų aliejaus 0.5 litro pomidorų padažo 60 gramų druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūnus nulupti, supjaustyti vidutinio dydžio kubeliais, į keptuvę įpilti aliejų, suberti svogūnus, pakepinti kol truputį suminkštės, dėti pomidorų padažą ir maišant pakepinti dar apie 5 minutes.
2022-03-01

Receptas. Belgiškai keptas triušis

INGREDIENTAI: 10 gramų cukraus (rudasis) 6 česnakų šiek tiek imbierų (šaknis, 2cm) 3 gramai juodųjų pipirų (grūsti) 4 vienetai laurų lapų (lapai) 400 gramų pomidorų pastos (vyšniniai) 120 gramų svogūnų 1500 gramų triušienos (triušis) 60 gramų saulėgrąžų aliejaus 40 gramų acto (Obuolių) 20 gramų sojos padažo 15 gramų druskos 0.5 litro sultinio (mėsos) 500 gramų briuselio kopūstų PARUOŠIMO BŪDAS: Gaunasi 6 porcijos.
2022-03-01
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų