Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto salotų (aisbergo)
- 1 sauja salotų (frizė)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- 200 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotas suplėšyti, nuplauti šaltu vandeniu ir išdžiovinti.
Sudėti į salotinę ir padėti į šaldytuvą, kas aisbergo salotos būtų traškios.
Plonas šoninės juosteles paskrudinti.
Ištraukti salotas iš šaldytuvo, pabarstyti druska ir aplieti aliejumi, išmaišyti.
Ant viršaus sudėti keptą šoninę, išmaišyti.
Salotos baigtos - skanaus.
INGREDIENTAI:
- 0.5 vieneto salotų (aisbergo)
- 1 sauja salotų (frizė)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- 200 gramų kiaulės šoninės
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Salotas suplėšyti, nuplauti šaltu vandeniu ir išdžiovinti.
Sudėti į salotinę ir padėti į šaldytuvą, kas aisbergo salotos būtų traškios.
Plonas šoninės juosteles paskrudinti.
Ištraukti salotas iš šaldytuvo, pabarstyti druska ir aplieti aliejumi, išmaišyti.
Ant viršaus sudėti keptą šoninę, išmaišyti.
Salotos baigtos - skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą