Salotas suplėšyti, nuplauti šaltu vandeniu ir išdžiovinti. Sudėti į salotinę ir padėti į šaldytuvą, kas aisbergo salotos būtų traškios. Plonas šoninės juosteles paskrudinti. Ištraukti salotas iš šaldytuvo, pabarstyti druska ir aplieti aliejumi, išmaišyti. Ant viršaus sudėti keptą šoninę, išmaišyti. Salotos baigtos - skanaus.
Autorius: Kazytė
INGREDIENTAI:
0.5 vieneto salotų (aisbergo)
1 sauja salotų (frizė)
šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
200 gramų kiaulės šoninės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salotas suplėšyti, nuplauti šaltu vandeniu ir išdžiovinti. Sudėti į salotinę ir padėti į šaldytuvą, kas aisbergo salotos būtų traškios. Plonas šoninės juosteles paskrudinti. Ištraukti salotas iš šaldytuvo, pabarstyti druska ir aplieti aliejumi, išmaišyti. Ant viršaus sudėti keptą šoninę, išmaišyti. Salotos baigtos - skanaus.