• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto salotų (aisbergo)
  • 1 sauja salotų (frizė)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • 200 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotas suplėšyti, nuplauti šaltu vandeniu ir išdžiovinti.
    Sudėti į salotinę ir padėti į šaldytuvą, kas aisbergo salotos būtų traškios.
    Plonas šoninės juosteles paskrudinti.
    Ištraukti salotas iš šaldytuvo, pabarstyti druska ir aplieti aliejumi, išmaišyti.
    Ant viršaus sudėti keptą šoninę, išmaišyti.
    Salotos baigtos - skanaus.

Autorius: Kazytė

INGREDIENTAI:

  • 0.5 vieneto salotų (aisbergo)
  • 1 sauja salotų (frizė)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • 200 gramų kiaulės šoninės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Salotas suplėšyti, nuplauti šaltu vandeniu ir išdžiovinti.
    Sudėti į salotinę ir padėti į šaldytuvą, kas aisbergo salotos būtų traškios.
    Plonas šoninės juosteles paskrudinti.
    Ištraukti salotas iš šaldytuvo, pabarstyti druska ir aplieti aliejumi, išmaišyti.
    Ant viršaus sudėti keptą šoninę, išmaišyti.
    Salotos baigtos - skanaus.

Autorius: Kazytė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų