REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
- 1 stiklinė kalendrų (smulkinta)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 2 kilogramai jautienos
- 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
- 1/4 stiklinės sojos padažo
- šiek tiek žalumynų
- 1 valgomasis šaukštas sazemų aliejaus
- 1/3 stiklinės padažo (čili, saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite sojos padažą, medų, sezamų aliejų, susmulkintą česnaką ir imbierą.
Gautu mišiniu įtrinkite jautienos filė ir palikite 4 val. šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Išsimarinavusią jautieną nusausinkite ir apkepinkite didelėje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.
Apkeptą jautieną dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20-25 min.
Tuomet aptepkite jautieną saldaus čili padažo, kalendros, petražolių bei žalumynų mase ir kepkite dar apie 15-20 min.
Patiekite supjaustę griežinėliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (tarkuotas)
- 1 stiklinė kalendrų (smulkinta)
- 1 valgomasis šaukštas medaus
- 0.5 stiklinės petražolių (smulkintos)
- 2 kilogramai jautienos
- 1 valgomasis šaukštas saulėgrąžų aliejaus
- 1/4 stiklinės sojos padažo
- šiek tiek žalumynų
- 1 valgomasis šaukštas sazemų aliejaus
- 1/3 stiklinės padažo (čili, saldus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite sojos padažą, medų, sezamų aliejų, susmulkintą česnaką ir imbierą.
Gautu mišiniu įtrinkite jautienos filė ir palikite 4 val. šaldytuve, kad pasimarinuotų.
Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių temperatūros.
Išsimarinavusią jautieną nusausinkite ir apkepinkite didelėje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.
Apkeptą jautieną dėkite į orkaitę ir kepkite apie 20-25 min.
Tuomet aptepkite jautieną saldaus čili padažo, kalendros, petražolių bei žalumynų mase ir kepkite dar apie 15-20 min.
Patiekite supjaustę griežinėliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą