Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulienos
- 150 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 0.5 litro raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (armėniški)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę ar nugarinę supjaustome kubeliais.
Mėsą įtriname druska, armėniškų prieskonių mišiniu, sudedame žiedais supjaustytus svogūnus ir išmaišome.
Užpilame aliejumi ir dar kartą išmaišome. Po to supilame vyną ir dar kartą permaišome.
Marinuojame ~2 paras, karts nuo karto mėsą pamaišant.
Kepame ant įkaitintų žarijų. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai svogūnų
- 2 kilogramai kiaulienos
- 150 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 0.5 litro raudonojo vyno (sausas)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek prieskonių (armėniški)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaulienos sprandinę ar nugarinę supjaustome kubeliais.
Mėsą įtriname druska, armėniškų prieskonių mišiniu, sudedame žiedais supjaustytus svogūnus ir išmaišome.
Užpilame aliejumi ir dar kartą išmaišome. Po to supilame vyną ir dar kartą permaišome.
Marinuojame ~2 paras, karts nuo karto mėsą pamaišant.
Kepame ant įkaitintų žarijų. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą