INGREDIENTAI:
  -   250 gramų   cukraus 
  -   3 vienetai   kiaušinių 
  -   300 gramų   kvietinių miltų 
  -   250 mililitrų   saulėgrąžų aliejaus 
  -   120 mililitrų   pieno 
  -   200 mililitrų   grietinėlės (plakimui) 
  -   0.5 arbatinio šaukštelio   sodos 
  -   1 stiklinė   braškių 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   1 arbatinis šaukštelis   kepimo miltelių 
  
    PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Kiaušinių baltymus išplakti su žiupsneliu druskos iki standžių putų.
 Maišant mediniu šaukštu palaipsniui įmaišyti trynius, cukrų, aliejų, pieną ir miltus.
 Tešlą supilti į skardą, dėti į iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti, kol gražiai paruduos bei vidus bus gerai iškepęs.
 Pyragą atvėsinti, o kol pyragas atvės, plakikliu išplakti grietinėlę.
 Grietinėle aptepti atvėsusį pyragą ir papuošti braškėmis.
 Skanaus.   
    Autorius: Justė ir Kamilė