Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 300 gramų batono
- 100 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 1 kilogramas žuvies (filė)
- 100 gramų žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska.
Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti.
Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje.
Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas bulvių
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 gramų saulėgrąžų aliejaus
- 300 gramų batono
- 100 gramų džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 150 gramų sviesto
- 1 kilogramas žuvies (filė)
- 100 gramų žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska.
Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti.
Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje.
Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą