Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 300 gramų batono
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 1 kilogramas žuvies (filė)
  • 100 gramų žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska.
    Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti.
    Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje.
    Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.

Autorius: Oksana

INGREDIENTAI:

  • 1 kilogramas bulvių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų saulėgrąžų aliejaus
  • 300 gramų batono
  • 100 gramų džiūvesėlių
  • šiek tiek druskos
  • 150 gramų sviesto
  • 1 kilogramas žuvies (filė)
  • 100 gramų žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvies filė supjaustyti gabalais, padaužyti. Pabarstyti prieskoniais ir druska.
    Ant kiekvieno žuvies gabalo dėti gabaliuką sviesto, kapotų žalumynų ir susukti.
    Kiekvieną kotletuką pamirkyti kiaušinio plakinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepti saulėgrąžų aliejuje.
    Patiekti kotletukus ant kepto svieste batono, su keptomis bulvėmis ir šviežiais pomidorais, žalumynais.

Autorius: Oksana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų