REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 500 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų tunų (konservuotas savo sultyse)
  • 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome miltus su druska, pipirais, kepimo bei paprikos milteliais ir supilame ant stalo.
    Viduryje miltų kauburio padarome duobutę, supilame aliejų ir sumaišome į smėlio konsistenciją panašią masę.
    Tuomet sudedame kiaušinius, užpilame šiek tiek vandens ir išminkome tešlą.
    Suminkytą tešlą paliekame šltai 1 val., kad pakiltų.
    Pakilusią tešlą padaliname į dvi dalis ir iškočiojame apvalius blynus.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname susmulkintus svogūnus, paprikas, česnaką bei pomidorus.
    Pakepintas daržoves sudedame ant vieno tešlos blyno, ant viršaus sudedame nusunktą bei sutrintą tuną, uždengiame kitu tešlos blynu ir gerai sulipiname tešlos kraštus.
    Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame dar šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Julija

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas paprikų (milteliai)
  • 1 vienetas paprikų (raudona)
  • 1 vienetas paprikų (žalia)
  • 2 vienetai pomidorų pastos
  • 500 gramų svogūnų
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 300 gramų tunų (konservuotas savo sultyse)
  • 6 valgomieji šaukštai saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek vandens
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus ((kepimui))
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišome miltus su druska, pipirais, kepimo bei paprikos milteliais ir supilame ant stalo.
    Viduryje miltų kauburio padarome duobutę, supilame aliejų ir sumaišome į smėlio konsistenciją panašią masę.
    Tuomet sudedame kiaušinius, užpilame šiek tiek vandens ir išminkome tešlą.
    Suminkytą tešlą paliekame šltai 1 val., kad pakiltų.
    Pakilusią tešlą padaliname į dvi dalis ir iškočiojame apvalius blynus.
    Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname susmulkintus svogūnus, paprikas, česnaką bei pomidorus.
    Pakepintas daržoves sudedame ant vieno tešlos blyno, ant viršaus sudedame nusunktą bei sutrintą tuną, uždengiame kitu tešlos blynu ir gerai sulipiname tešlos kraštus.
    Kepame apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Patiekiame dar šiltą.
    Skanaus!

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų