Šie kepsneliai skanūs ne tik karšti, bet ir atšalę, bei dera su įvairiausiais padažais.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų menkės filė (atšildyta arba šviežia)
 - 2 vienetai kiaušinių
 - 1 vienetas saliero stiebų
 - 1/3 vieneto raudonosios paprikos (vidutinis dydis)
 - 1 vienetas svogūnų
 - 4 valgomieji šaukštai kukurūzų krakmolas
 - 3 valgomieji šaukštai pieno
 - 1 arbatinis šaukštelis džiovintų petražolių
 - 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
 - 1/3 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų
 - 1/3 arbatinio šaukštelio aitriųjų paprikų
 - Kepimui:
 - šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
 
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Porcijų skaičius: 5
REKLAMA
 
  
