Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kviečių (košė)
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek kiaulienos (troškinta)
- šiek tiek jautienos (troškinta)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti svogūnus.
Sumesti svogūnus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol suminkštės.
Į svogūnus sudėti troškintos jautienos ir kiaulienos mėsą. Patroškinti 5-7 min.
Košę virti, kaip parašyta ant košės pakelio.
Išvirtą košę sukrėsti į mėsos troškinį, užvirinti, suberti smulkintus žalumynus.
Labai skanu, jei patiekalas bus ruošiamas ant laužo.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek kviečių (košė)
- šiek tiek svogūnų
- šiek tiek kiaulienos (troškinta)
- šiek tiek jautienos (troškinta)
- šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
- šiek tiek druskos
- šiek tiek žalumynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustyti svogūnus.
Sumesti svogūnus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol suminkštės.
Į svogūnus sudėti troškintos jautienos ir kiaulienos mėsą. Patroškinti 5-7 min.
Košę virti, kaip parašyta ant košės pakelio.
Išvirtą košę sukrėsti į mėsos troškinį, užvirinti, suberti smulkintus žalumynus.
Labai skanu, jei patiekalas bus ruošiamas ant laužo.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą