Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kviečių (košė)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos (troškinta)
  • šiek tiek jautienos (troškinta)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti svogūnus.
    Sumesti svogūnus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol suminkštės.
    Į svogūnus sudėti troškintos jautienos ir kiaulienos mėsą. Patroškinti 5-7 min.
    Košę virti, kaip parašyta ant košės pakelio.
    Išvirtą košę sukrėsti į mėsos troškinį, užvirinti, suberti smulkintus žalumynus.
    Labai skanu, jei patiekalas bus ruošiamas ant laužo.

Autorius: Algis

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kviečių (košė)
  • šiek tiek svogūnų
  • šiek tiek kiaulienos (troškinta)
  • šiek tiek jautienos (troškinta)
  • šiek tiek saulėgrąžų aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek žalumynų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustyti svogūnus.
    Sumesti svogūnus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol suminkštės.
    Į svogūnus sudėti troškintos jautienos ir kiaulienos mėsą. Patroškinti 5-7 min.
    Košę virti, kaip parašyta ant košės pakelio.
    Išvirtą košę sukrėsti į mėsos troškinį, užvirinti, suberti smulkintus žalumynus.
    Labai skanu, jei patiekalas bus ruošiamas ant laužo.

Autorius: Algis

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų