Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 110 gramų cukraus
- 75 gramai saulėgrąžų (sėklos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 110 gramų kvietinių miltų
- 110 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
- 150 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų uogienės (slyvų)
- 75 gramai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei saulėgrąžomis.
Kiaušinių masę sumaišome su pienu bei saulėgrąžų aliejumi ir galiausiai su miltų mišiniu.
Avižinius dribsnius sumaišome su slyvų uogiene.
Šaukštą tešlos dedame į indelius ir ant viršaus avižinių dribsnių su uogiene. Dedame į orkaitę, įkaitinta iki 160 C laipsnių ir kepame 25 — 35 minutes.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 110 gramų cukraus
- 75 gramai saulėgrąžų (sėklos)
- 2 vienetai kiaušinių
- 110 gramų kvietinių miltų
- 110 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
- 150 mililitrų pieno
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 100 gramų uogienės (slyvų)
- 75 gramai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius išplakame su cukrumi.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei saulėgrąžomis.
Kiaušinių masę sumaišome su pienu bei saulėgrąžų aliejumi ir galiausiai su miltų mišiniu.
Avižinius dribsnius sumaišome su slyvų uogiene.
Šaukštą tešlos dedame į indelius ir ant viršaus avižinių dribsnių su uogiene. Dedame į orkaitę, įkaitinta iki 160 C laipsnių ir kepame 25 — 35 minutes.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą