Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 110 gramų cukraus
  • 75 gramai saulėgrąžų (sėklos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 110 gramų kvietinių miltų
  • 110 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 150 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų uogienės (slyvų)
  • 75 gramai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi.

    Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei saulėgrąžomis.

    Kiaušinių masę sumaišome su pienu bei saulėgrąžų aliejumi ir galiausiai su miltų mišiniu.

    Avižinius dribsnius sumaišome su slyvų uogiene.

    Šaukštą tešlos dedame į indelius ir ant viršaus avižinių dribsnių su uogiene. Dedame į orkaitę, įkaitinta iki 160 C laipsnių ir kepame 25 — 35 minutes.

    Skanaus.

Autorius: Mandita

INGREDIENTAI:

  • 110 gramų cukraus
  • 75 gramai saulėgrąžų (sėklos)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 110 gramų kvietinių miltų
  • 110 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
  • 150 mililitrų pieno
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 100 gramų uogienės (slyvų)
  • 75 gramai avižinių dribsnių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaušinius išplakame su cukrumi.

    Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei saulėgrąžomis.

    Kiaušinių masę sumaišome su pienu bei saulėgrąžų aliejumi ir galiausiai su miltų mišiniu.

    Avižinius dribsnius sumaišome su slyvų uogiene.

    Šaukštą tešlos dedame į indelius ir ant viršaus avižinių dribsnių su uogiene. Dedame į orkaitę, įkaitinta iki 160 C laipsnių ir kepame 25 — 35 minutes.

    Skanaus.

Autorius: Mandita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų