Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei saulėgrąžomis.
Kiaušinių masę sumaišome su pienu bei saulėgrąžų aliejumi ir galiausiai su miltų mišiniu.
Avižinius dribsnius sumaišome su slyvų uogiene.
Šaukštą tešlos dedame į indelius ir ant viršaus avižinių dribsnių su uogiene. Dedame į orkaitę, įkaitinta iki 160 C laipsnių ir kepame 25 — 35 minutes.
Skanaus.
Autorius: Mandita
INGREDIENTAI:
110 gramų cukraus
75 gramai saulėgrąžų (sėklos)
2 vienetai kiaušinių
110 gramų kvietinių miltų
110 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
150 mililitrų pieno
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 gramų uogienės (slyvų)
75 gramai avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius išplakame su cukrumi.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais bei saulėgrąžomis.
Kiaušinių masę sumaišome su pienu bei saulėgrąžų aliejumi ir galiausiai su miltų mišiniu.
Avižinius dribsnius sumaišome su slyvų uogiene.
Šaukštą tešlos dedame į indelius ir ant viršaus avižinių dribsnių su uogiene. Dedame į orkaitę, įkaitinta iki 160 C laipsnių ir kepame 25 — 35 minutes.