Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 100 gramų cukraus (rudasis)
- šiek tiek gvazdikėlių (malti)
- šiek tiek imbierų (maltas)
- 60 gramų medaus
- 1 kilogramas obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 220 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti ir plonai supjaustyti. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir plonai pabarstyti cukrumi. Suberti obuolius į dugną ir spustelti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, maišant pilti medų (jei sukietėjęs, tai kiek pašildyti, kad būtų skystas), aliejų ir grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei prieskoniais. Miltus įmaišyti į kiaušinių masę ir tešlą užpilti ant obuolių sluoksnio. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 1 arbatinis šaukštelis cinamono
- 100 gramų cukraus (rudasis)
- šiek tiek gvazdikėlių (malti)
- šiek tiek imbierų (maltas)
- 60 gramų medaus
- 1 kilogramas obuolių
- 3 vienetai kiaušinių
- 220 gramų kvietinių miltų
- 150 mililitrų saulėgrąžų aliejaus
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Obuolius nulupti ir plonai supjaustyti. Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir plonai pabarstyti cukrumi. Suberti obuolius į dugną ir spustelti. Kiaušinius išplakti su cukrumi, maišant pilti medų (jei sukietėjęs, tai kiek pašildyti, kad būtų skystas), aliejų ir grietinę. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei prieskoniais. Miltus įmaišyti į kiaušinių masę ir tešlą užpilti ant obuolių sluoksnio. Kepti 190 laipsnių orkaitėje apie 40-45 min. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą