Vitaminų kalnas
- Ingredientai
Alyvuogių aliejus;
citrina;
1 mažoji cukinija;
2 morkos;
pekino kopūstas;
1 poras;
200 g vynuoginių pomidorų.- Gaminimas
-
Mažąją cukiniją supjaustome stambiau, taip skaniau valgyti nes jauti jos tikrą saldoką skonį, pomidorus perpjauname per pusę, pekino kopūstą supjaustome, porą supjaustome riekelėmis t.y. neperjovus per pusę, morkas nulupame ir sutarkuojame burokine tarka.
Ant viršaus įspaudžiame citriną ir pašlakstome aliejumi, viską išmaišome.
Nededame nei druskos, nei prieskonių, kad pajustumėm kiekvienos daržovės natūralų skonį.
Gairės: alyvuogių aliejus, citrina, mažoji cukinija, morkos, pekino kopūstas, poras, vynuoginiai pomidorai.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Krevečių salotos su kriaušėmis
Krevetes perpilkite šaltu vandeniu ir nusausinkite. Nuplautas ir nuluptas kriaušes supjaustykite... |
Graikiškos salotos
Pomidorus nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skiltelėmis. Agurką nuplauti, nulupti ir supjaustyti kubeliais.... |
Salotos su lino sėklomis
Kininį grybą užpilti verdančiu vandeniu, palaikyti 30 min. Iš visų ingridientų pagaminti padažą. Salotų lapus... |
Pomidorų salotos su Mocarela
Pomidorus, sūrį supjaustome griežinėliais. Sudėlioti pomidorų ir Mocarelos griežinėlius galite kaip tik norite.... |
Ryžių salotos
Išvirti ir ataušinti ryžius. Kubeliais supjaustyti krabų lazdeles. Ryžius, supjaustytas krabų lazdeles... |
Vyriškos salotos
Jautienos širdį arba kiaulienos liežuvius verdame ne mažiau kaip 2 val. Pievagrybius supjaustome... |
Pusrytinės gaivios salotos
Smulkintus kubeliais vaisius sumaišyti su varške. Pagal skonį galima apsibarstyti cukrumi. Puikios... |
Tuno salotos
Kietai išvirkite kiaušinius. Nuplaukite ir nusausinkite salotų lapus, suplėšykite juos... |
Makaronų salotos su žuvimi
Padažui: 200 ml neriebaus majonezo, 100ml natūralaus jogurto, ½ šaukštelio kario, druskos,... |
Vištienos salotos su ananasais
Vištienos krūtinėlę išvirti ir supjaustyti kubeliais. Ananasus supjaustyti kubeliais, žirnelius... |
Salotos su triušiena ir mandarinais
Triušienos mėsą reikia išvirti, druskos įdėti pagal skonį. Išvirtą mėsą, mandarinus ir ananasus... |
Šventinė mišrainė su liežuviu
Virtą liežuvį supjaustom kubeliais ir pakepinam. Į dubenį dedame nusunktus žirnelius, pjaustytus kiaušinius,... |
Mišrainė su perlinėmis kruopomis ir liežuviu
Liežuvį supjaustom smulkiais kubeliais, sumaišom su perlinėmis kruopomis. Dedam smulkiai supjaustytą... |
Salotinis „Gulbių ežeras"
Pirmiausia gaminamas padažas. Po kelis žalumynus reikia pasilikti papuošimui. Šiek tiek pasūdytame... |
PUSLAPIAI: