Netikri balandėliai
- Ingredientai
- Bulvės; 
 1 kg faršo;
 1 kiaušinis;
 1 kopūstas (jei didelis, tai pusė);
 krapai;
 4 morkos (didelės);
 1 stiklinė pieno;
 prieskoniai;
 50 g ryžių;
 1 svogūnas.
- Gaminimas
-  Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių. Susitarkuoti morkas burokine tarka ir susipjaustyti kopūstus, tik ne smulkiai. Sloksniuojam : morkos, kopūstai, faršo kukuliai ir vėl taip pat. Dedame troškintis. Bulves išverdame, nupilame vandenį, įpilame stiklinę karšto pieno, gerai sutriname. Dedame į lėkštę bulvių košę ir apibarstome krapais. 
Gairės: bulvės, faršas, kiaušinis, kopūstas, krapai, morkos, pienas, prieskoniai, ryžiai, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
| 
 | 
 | 
 
  Avižiniai blyneliai su varške
 
  
  
  
  
  
| Dribsnius užpilti pienu ir palikti kelioms valandoms, kad išbrinktų. Į išbrinkusius dribsnius berti... | 
 
  Obuolių ir juodos duonos apkepas
 
  
  
  
  
  
| Duoną sumaišykite su nuplikytomis razinomis, prieskoniais ir cukrumi. Obuolius supjaustykite plonomis... | 
 
  Žąsis su obuoliais
 
  
  
  
  
  
| Prieš kepant žąsį ją reikia paruošti - nusvilinti plaukelius, išdoroti, gerai nuplauti.... | 
 
  Vegetariška daržovių lazanija
 
  
  
  
  
  
| Baklažaną, cukiniją, morkas ir pomidorus supjaustykite maždaug 3 mm storio juostelėmis. Baklažaną ir cukiniją 30... | 
 
  Kimšta antis su bulvėmis
 
  
  
  
  
  
| Nulupame bulves, supjaustome kubeliais ir apverdame lengvai pasūdytame vandenyje. Svogūną nulupame, supjaustome ir... | 
 
  Vegetariški šašlykai
 
  
  
  
  
  
| Nulupkite baklažano žievę. Perpjaukite jį išilgai. o kiekvieną puselę - dar į tris dalis. Pomidorą ir... | 
 
  Bulvių užkepėlė
 
  
  
  
  
  
| Nulupkite bulves ir supjaustykite jas 2-3 mm storio griežinėliais. Ištepkite kepimo formą sviestu. Stambiai... | 
 
  Lazanija su kepenėlėmis
 
  
  
  
  
  
| Nulupkite pomidorus ir supjaustykite minkštimą. Susmulkinkite svogūną, supjaustykite kubeliais kepenėles.... | 
 
  Blynai su vištienos ir pievagrybių įdaru
 
  
  
  
  
  
| Pasigaminame įprastą lietinių tešlą ir iškepame blynus.Vieną pusę galim palikti nepilnai... | 
 
  Saldžiai rūgšti vištiena
 
  
  
  
  
  
| Viščiukų krūtinėles nuplauti, supjaustyti nedideliais gabaliukais. Paprikas išvalyti, svogūnus ir... | 
 
  Koldūnai su jautiena
 
  
  
  
  
  
| Suminkom tešlą iš miltų, vandens, druskos, pipirų, kiaušinio. Dedam į šaldytuvą ir... | 
 
  Itališkas risotto su pomidorais ir šviežiu baziliku
 
  
  
  
  
  
| Ant vidutinės ugnies dideliame prikaistuvyje ištirpdykite 2 šaukštus sviesto. Sudėkite... | 
 
  Varškėčiai su grietine
 
  
  
  
  
  
| Mėsmale permalkite varškę, sumaišykite su kiaušiniu, cukrumi ir miltais. Iš... | 
 
  Daržovių sriuba
 
  
  
  
  
  
| Supjaustykite svogūnus, česnakus ir pakepinkite aliejuje. Tada sumaišykite juos su morkomis ir salierais.... | 
 
  Maltos kiaulienos apkepas su bulvėmis
 
  
  
  
  
  
| Svogūnus smulkiai supjaustykite ir apkepkite kartu su malta kiauliena. Įberkite druskos, pipirų. Ištirpytame... | 
PUSLAPIAI: 
    
  
  
 

 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 