Netikri balandėliai
- Ingredientai
Bulvės;
1 kg faršo;
1 kiaušinis;
1 kopūstas (jei didelis, tai pusė);
krapai;
4 morkos (didelės);
1 stiklinė pieno;
prieskoniai;
50 g ryžių;
1 svogūnas.- Gaminimas
-
Į faršą supjaustyti smulkiai svogūną, įmušti kiaušinį, pabarstyti prieskonių, įberti ryžių. Susitarkuoti morkas burokine tarka ir susipjaustyti kopūstus, tik ne smulkiai.
Sloksniuojam : morkos, kopūstai, faršo kukuliai ir vėl taip pat. Dedame troškintis. Bulves išverdame, nupilame vandenį, įpilame stiklinę karšto pieno, gerai sutriname. Dedame į lėkštę bulvių košę ir apibarstome krapais.
Gairės: bulvės, faršas, kiaušinis, kopūstas, krapai, morkos, pienas, prieskoniai, ryžiai, svogūnas.
Receptą atsiuntė: Mama.lt
|
|
Jūros lydeka su "PIK NIK" sūrio lazdelėmis
| Jūros lydekos file su oda, jei norime tai susipjaustome smulkiau, bet šiaip galima ir nesmulkintą... |
Makaronai su dilgėlių pesto
| Dilgėles užpilti verdančiu vandeniu, nukošti, įmesti petražoles ir viską pasmulkinti trintuvu. Saulėgrąžas... |
Lazanija su špinatais ir varške
| Išlydome sviestą, jame pakepiname smulkiai pjaustytus svogūnus. Įdedame grietinės, prieskonių (malti juodi... |
Kimšti vištienos ketvirčiai
| Vištienos odelę gražiai nulupame nuo mėsytės, mėsytę sumalame, pridedame truputį faršo,... |
Spageti su troškintomis dešrelėmis
| Spageti išverdame sūdytame vandenyje. Kol verda spageti, supjaustome svogūno galvą, sudedame į keptuvę ir... |
Kepsniai iš faršo
| Faršą pasiruošiame kaip kotletams.Tada imame po gabalėlį ir labai plonai suspaudus ir apvoliojus... |
Širdelių guliašas
| Širdeles nuplauname, sudedame į dubenį supilame 3 šaukštus acto įpilame vandens, kad apsemtų ir... |
Bulvių apkepas su kumpiu
| Kumpi susipjaustome šiaudeliais,o svogūną kubeliais - viska dedame į keptuvę ir lengvai apkepame (kad... |
Gardžios keptos bulvės
| Bulvės nulupamos, nuplaunamos ir supjaustomos, į keptuvę įpilamas aliejus , įkaitinama ir sudedame bulves kepti,... |
Makaroniukai "Greitukai" su kiaušiniais
| Makaronai (galima ir "Mivina" maišeliai su vištienos skoniu po ~69 cnt), sutraiškyti... |
Išsigandęs plovas
| Ryžiai paverdami 5- 7 min. Kiauliena supjaustoma kubeliais, išverdami pasūdytame vandenyje. Morkos... |
Pamorkavęs šampiukų troškinys
| Šampinjonus, svogūnus, česnakus supjaustome, morka per burokinę tarką sutarkuojama. Viskas sudedama į... |
Baltieji ryžiai gardinti vynu
| Sūrį sutarkuoti smulkia tarka. Svogūną supjaustyti smulkiai. Įkaitiname gilioje keptuvėje aliejų ir suberiame... |
Farširuotas karpis
| Nulupti oda nuo pilvo. Užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai. Mėsą atskirti... |
Maskvietiškas žuvies apkepas
| Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais ir pačirškinkite svieste tol, kol dailiai pagels. Žuvies file... |
PUSLAPIAI:


