Agurkėlių padažas
- Ingredientai
1 marinuotas (raugintas) agurkėlis;
4 šaukštai majonezo;
2 šaukštai krienų;
žiupsnelis maltų pipirų.- Gaminimas
-
Į majonezą su krienais ir pipirais įdėti labai smulkiai pjaustytą agurkėlį. Viską išmaišyti. Padažas labai tinka prie mėsos, keptos ant žarijų.
Gairės: marinuotas agurkas, majonezas, krienai, malti pipirai.
Receptą atsiuntė: Valstietis.lt
|
|

Mėsiškas padažas





Mėsą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Skaniausia bus kai mėsa... |

Avokado kremas





Viską smulkiai sutrinti,česnaką supjaustyti stambiai ant lentutės, užberti druskos ir sutrinti. Viską kartu... |

Pievagrybių padažas





Susipjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą ir supilame pievagrybius. Lengvai pakepame.... |

Geltonųjų slyvukų saldžiarūgštis padažas





Slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada slyvukus reikia... |

Agurkų mišrainė





Agurkus ir svogūnus supjaustome kubeliais, užpilame likusiais produktais, išmaišome ir paliekame 5... |

Saldžiarūgštis padažas žiemai ir ne tik





Pašalinkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas maždaug 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Nulupkite cukinijų odą,... |

Vakuotos šparaginės pupelės





Į puodą pripjaustyti šparaginių pupelių, sudėti visus produktus išskyrus actą. Pavirti 5 minutes... |

Aviečių džemas





Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius. |

Grybai žiemai





1 litrui vandens dedame 2 desertinius šaukštus druskos. Jei grybus virėme be druskos, tai su druska... |

Česnakinis padažas





Padažą su majonezu gerai išmaišyti, įspausti česnakus (kas mėgsta aštriau - galima ir 3... |

Garstyčių ir sūrio padažas





Į įkaitintą keptuvę įpilkite kelis šaukštus aliejaus ir įdėkite garstyčias. Truputį pakaitinkite,... |

Grybų padažas





Pievagrybius supjaustyti riekelėmis ir pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti prieskonius - čiobrelius,... |