• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Visada galvojau, kad tokius receptus susigalvojame pačios ir visi jiems yra žinomi. Kol viena mano draugė, pamačiusi tokį patiekalą, išpūtė akis ir sakė, jog niekada nesugalvojo taip valgyti varškės :))))

REKLAMA
REKLAMA

Ką gi, jei tokių yra daugiau - jiems šis "receptas". O iš tiesų tai mano labai mėgiami pusryčiai.

REKLAMA

Reikės:

- 1 indelio grūdėtos vaškės. Man skaniausia tokia, kitų skonis ne toks švelnus, kai kuriose jaučiasi specifiniai prieskoniai

- mėgstamų vaisių ar uogų. Šįkart naudojau 1 obuolį, 1 kivį, indelį dumplainių (egzotika nukainavimo RIMI proga).

- kelių šaukštų daigintų kviečių. Juos galima pakeisti bet kokiais javainiais.

Vaisius supjaustome gabalėliais, dedame į dubenį. Ant viršaus dedame varškę su visu skysčiu, apiberiame kviečiais ir pagardiname uogiene (būna kartu su varške). Pasidarome puodelį kvapnios arbatos, skaitome mėgiamą žurnalą ir mėgaujamės gyvenimu!



Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų