REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vokietijoje ir toliau dominuoja Miuncheno „Bayern“ ir Dortmundo „Borussia“ klubai.

REKLAMA

Miunchene, „Bayerno“ klubas tik 90-ąją minutę išplėšė pergalę prieš „Augsburg“ klubą rezultatu 2:1. Pirmieji įvartį pelnė svečiai. 43-ąją minutę Alexanderis Essweinas stipriu smūgiu nuginklavo Manuelį Neuerį. Vokietijos čempionai tik 77-ąją minutę išlygino rezultatą, Robertas Lewandowskis po savo reido pasiuntė kamuolį į vartus. O 90-ąją minutę Thomas Miuleris pasižymėjo nuo 11 metrų žymos ir iškovojo savo klubui pergalę. Miuncheno „Bayern“ klubas laimėjo visas keturias varžybas ir turi 12 taškų.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat visas rungtynės laimėjo Dortmundo „Borussios“ ekipa. Svečiuose Dortmundo futbolininkai 4:2 laimėjo prieš „Hannover 96“ klubą. Šeimininkai į priekį išsiveržė 18-ąją minutę, greitoje atakoje pasižymėjo Arturas Sobiechius. 35-ąją ir 44-ąją minutėmis rezultatą persvėrė Dortmundas po Aubameyango ir Mkhitaryano įvarčių.

REKLAMA

53-ąją minutę Sobiechius antrą kartą pasižymėjo ir išlygino rezultatą, tačiau „Hannover“ gynėjas Martinsas Felipe 77-ąją minutę kamuolį įsimūšė į savus vartus, o 85-ąją minutę Aubameyangas įspyrė antrąjį 11 metrų baudinį ir padėjo galutinį tašką rungtynėse.

„Bayer“ Leverkusen 0 – 1 „Darmstadt“

„Bayern“ Munich 2 – 1 „Augsburg“

„Hannover 96“ 2 – 4 Dortmund „Borussia“

„Hertha“ Berlin 2 – 1 VfB Stuttgart

„Ingolstadt“ 0 – 0 „Wolfsburg“

„Eintracht“ Frankfurt 6 – 2 „Koln“

 

Italijoje „AS Roma“ pergalė

Frozinonėje susitiko vieto „Frosinone Calcio“ su „AS Roma“. „Serie A“ naujokai, „Frosinone“ futbolininkai buvo priversti pripažinti svečių iš Romos pranašumą rezultatu 2:0. 44-ąją minutę pasižymęjo Iago Falque, o rungtynių gale, jau per teisėjo pridėtą laiką pasižymėjo Juanas Iturbe.

„Fiorentina“ 1 – 0 „Genoa“

„Frosinone“ 0 – 2 „AS Roma“

„Juventus“ 1 - 1 „Chievo“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų