pievagrybiai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „pievagrybiai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „pievagrybiai“.

Taip pagamintas patiekalas patiks visiems: atskleidė labai skanaus pievagrybių troškinio receptą

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai gardų pievagrybių troškinį. Pievagrybių troškiniui reikės: 500 gr pievagrybių Svogūno 3 česnako skiltelių 5 š. obuolių acto Stiklinės sultinio Šaukštelio grūdėtų garstyčių Šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių Šaukšto Vorčesterio padažo 4 šaukštų grietinės Gaminimo eigą pamatykite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
2024-03-11

Ši Ingridos mišrainė taps tikru atradimu: pigu, greita ir labai skanu

„Ši mišrainė ir soti, ir tuo pačiu gaivi, dėl marinuotų pievagrybių ir kukurūzų. Pamėginkit tikrai rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 4. Užtruksite apie 10 min: 300 g kumpio; 1 skardinė konservuotų kukurūzų; 300 ml konservuotų pievagrybių; 1 poras; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; Majonezo, pagal poreikį. Kumpį supjaustome kubeliais, porą smulkiais gabalėliais, pievagrybius perpjauname pusiau.
2023-08-22

Šis grybas padeda išvengti vėžio ir diabeto: ragina valgyti kuo dažniau

Anksčiau grybų vartojimas būdavo apribotas sezoniškumo: šiomis miško gėrybėmis buvo galima mėgautis tik vasaros ir rudens metu, esant palankioms oro sąlygoms. Šiais laikais tokią problemą galima efektyviai išspręsti į racioną įtraukus pievagrybius, kurių parduotuvėse galima rasti ištisus metus. Anot gydytojos dietologės dr. Editos Gavelienės, priklausomai nuo to, kaip bus paruošti, šie grybai naudingi vėžio, diabeto ir nutukimo prevencijai.
2023-08-11

Receptas. Kukuliukai su pievagrybiais

INGREDIENTAI: 1 česnakų 1 vienetas laurų lapų (lapai) 2 vienetai morkų 2 vienetai svogūnų 500 gramų pievagrybių šiek tiek druskos 300 gramų mesos (MAMOS kukuliai, Biovela) šiek tiek citrinpipirių Paruošimo laikas: Apie 45 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Supjaustome pievagrybius ir dedame į įkaitintą keptuvę, kurioje įkaitintas aliejus. Apkepame, kol gražiai apskrus. Supjaustome svogūnus smulkiai ir dedame į apkepusius pievagrybius.
2022-03-03

Receptas. Skrudintos daržovės pitoje su mocarela sūriu

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas paprikų (geltonoji) 1 vienetas svogūnų 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 0.5 stiklinės pievagrybių 1 vienetas cukinijos 3/4 stiklinės mocarelos sūrio (smulkintas) 2 valgomieji šaukštai padažo (salotoms) PARUOŠIMO BŪDAS: Papildomai dar reikės 2 pitų. Įkaitinkite orkaitę iki 220 laipsnių temperatūros.
2022-03-03

Receptas. Skanioji pievagrybių sriuba

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas svogūnų 0.5 valgomojo šaukšto kvietinių miltų 200 gramų pievagrybių 5 stiklinės vandens 0.5 stiklinės grietinėlės (12 % riebumo) šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai sviesto (arba margarinas) šiek tiek prieskonių (vegeta) 2 valgomieji šaukštai žalumynų (kapoti) Paruošimo laikas: Apie 5 min.
2022-03-03

Receptas. Faršu įdaryta cukinija

INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek čiobrelių (džiovinti) šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai paprikų 2 vienetai pomidorų pastos (nebūtina) 200 gramų pievagrybių 150 gramų pieno (pabarstymui) šiek tiek druskos 6 vienetai cukinijos 500 gramų mesos (faršas) PARUOŠIMO BŪDAS: Cukinijas nuplauti, perpjauti pusiau, išskobti, pabarstyti druska ir, sudėjus į kepimo skardą (išklota kepimo popieriumi), padėti į šoną.
2022-03-03

Receptas. Pievagrybių sriuba su migdolų riešutais

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek migdolų šiek tiek petražolių 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus 250 gramų pievagrybių 1.5 litro vandens 120 gramų grietinėlės šiek tiek druskos 3 valgomieji šaukštai sviesto 1 valgomasis šaukštas sultinio (daržovių, sausas) PARUOŠIMO BŪDAS: Pievagrybius susmulkinkite ir pakepinkite keptuvėje su pora šaukštų aliejaus.
2022-03-03

Receptas. Višta su grybais ir džiovintais vaisiais

INGREDIENTAI: 12 vienetų abrikosų (džiovinti) šiek tiek cinamono 12 vienetų figų (džiovintos) šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 0.5 stiklinės krapų (smulkinti) šiek tiek muskato 1 stiklinė ryžių 6 vienetai slyvų (džiovintos) 3 vienetai svogūnų 1.5 kilogramo vištiena 0.5 stiklinės alyvuogių aliejaus 1 stiklinė baltojo vyno (sausas) 300 gramų pievagrybių šiek tiek druskos 0.5 stiklinės razinų PARUOŠIMO BŪDAS: Vištą ger...
2022-03-02

Receptas. Grybų sriuba su kalakutiena

INGREDIENTAI: 1 arbatinis šaukštelis česnakų (trintas) 1 arbatinis šaukštelis čiobrelių (malti) 1 arbatinis šaukštelis juodųjų pipirų (malti) 1 arbatinis šaukštelis muskato 1 arbatinis šaukštelis paprikų (malta) 1 vienetas svogūnų 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 200 mililitrų pieno 500 gramų pievagrybių 600 mililitrų vandens 3 valgomieji šaukštai grietinėlės (riebi) 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta) šiek tiek druskos 200 ...
2022-03-02
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų