Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 3 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų silkių
- šiek tiek majonezo
- 400 gramų pievagrybių (marinuoti)
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustyti kubeliais. Svogūnus susmulkinti, pakepti su aliejumi, nuvarvinti ir ataušinti. Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Ataušintas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti, grybus nuvarvinti. Į gilaus dubens apačią kepurėlėmis žemyn išdėlioti grybus. Toliau sluoksniuoti kitus produktus: silkes, svogūnus, majonezą, morkas, majonezą, kiaušinius, majonezą, bulves, majonezą, viršų apibarstyti likusiais smulkintais grybais. Salotas atvėsinti ir išversti į lėkštę. Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bulvių
- 3 vienetai morkų
- 2 vienetai svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių
- 150 gramų silkių
- šiek tiek majonezo
- 400 gramų pievagrybių (marinuoti)
- šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Silkės filė supjaustyti kubeliais. Svogūnus susmulkinti, pakepti su aliejumi, nuvarvinti ir ataušinti. Morkas ir bulves išvirti su lupenomis. Ataušintas daržoves nulupti ir supjaustyti kubeliais. Kietai virtus kiaušinius susmulkinti, grybus nuvarvinti. Į gilaus dubens apačią kepurėlėmis žemyn išdėlioti grybus. Toliau sluoksniuoti kitus produktus: silkes, svogūnus, majonezą, morkas, majonezą, kiaušinius, majonezą, bulves, majonezą, viršų apibarstyti likusiais smulkintais grybais. Salotas atvėsinti ir išversti į lėkštę. Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą