INGREDIENTAI:
  -   1   česnakų 
  -   šiek tiek   čiobrelių 
  -   šiek tiek   juodųjų pipirų 
  -   1 vienetas   morkų 
  -   šiek tiek   petražolių 
  -   1 vienetas   svogūnų 
  -   1 valgomasis šaukštas   alyvuogių aliejaus 
  -   10 vienetų   pievagrybių 
  -   50 gramų   pieno 
  -   šiek tiek   druskos 
  -   2 valgomieji šaukštai   sviesto 
  -   10 vienetų   mesos (Biovelos MAMOS kukuliukai) 
  
   Paruošimo laikas: Apie 1 val.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Orkaitę įkaitinti iki 190° C.Pievagrybius nuvalyti ir kotelius atskirti nuo kepurėlių ir juos smulkiai sukapoti. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus. Suberti aromatines žoleles, paskaninti druska, pipirais. Į pievagrybių kepurėlės įdėti kukuliuką, užtepti įdarą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti 15 minučių. Tada ištraukti, ant kiekvieno užbarstyti smulkiai tarkuotą sūrį, dėti atgal į orkaitę ir dar kepti 10-15 minučių. 
  
    Autorius: Inesa 
     REKLAMA