• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 10 vienetų pievagrybių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 10 vienetų mesos (Biovelos MAMOS kukuliukai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek čiobrelių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas morkų
  • šiek tiek petražolių
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
  • 10 vienetų pievagrybių
  • 50 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 10 vienetų mesos (Biovelos MAMOS kukuliukai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Orkaitę įkaitinti iki 190° C.Pievagrybius nuvalyti ir kotelius atskirti nuo kepurėlių ir juos smulkiai sukapoti. Smulkiai sukapoti česnaką, morką sutarkuoti, svogūną supjaustyti ir viską pakepinti su šlakeliu aliejaus. Suberti aromatines žoleles, paskaninti druska, pipirais. Į pievagrybių kepurėlės įdėti kukuliuką, užtepti įdarą, apšlakstyti alyvuogių aliejumi ir kepti 15 minučių. Tada ištraukti, ant kiekvieno užbarstyti smulkiai tarkuotą sūrį, dėti atgal į orkaitę ir dar kepti 10-15 minučių.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų