Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 150 gramų graikinių riešutų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų svogūnų (laiškai)
- 1 vienetas vištiena (šlaunelė, rukyta)
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 200 gramų pievagrybių
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirti su lupenom, kietai išvirti kiaušinius. Nuo šlaunelės nuimti mėsą ir supjaustyti. Tuomet bulves nulupti, sutarkuoti stambiai, tą patį padaryti su kiaušiniais ir sūriu. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti stambiai ir apkepti keptuvėje. Marinuotus agurkus supjaustyti. Visus ingridientus dėti sluoksniais formuojant ovalą: pusė sutarkuotų bulvių, mėsa, pievagrybiai, svogūnai, sūris, kiaušiniai, marinuoti agurkai. Visus sudėtus ingridientus aptepti majonezu ir likusius produktus sudėti tokia pačia seka vėl aptepti majonezu, papuošti graikiškais riešutais bei svogūnų laiškais. Skanaus!:)
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 150 gramų graikinių riešutų
- 1 vienetas svogūnų
- 100 gramų svogūnų (laiškai)
- 1 vienetas vištiena (šlaunelė, rukyta)
- 3 vienetai kiaušinių
- šiek tiek majonezo
- 2 vienetai marinuotų agurkų
- 200 gramų pievagrybių
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Bulves išvirti su lupenom, kietai išvirti kiaušinius. Nuo šlaunelės nuimti mėsą ir supjaustyti. Tuomet bulves nulupti, sutarkuoti stambiai, tą patį padaryti su kiaušiniais ir sūriu. Pievagrybius ir svogūną supjaustyti stambiai ir apkepti keptuvėje. Marinuotus agurkus supjaustyti. Visus ingridientus dėti sluoksniais formuojant ovalą: pusė sutarkuotų bulvių, mėsa, pievagrybiai, svogūnai, sūris, kiaušiniai, marinuoti agurkai. Visus sudėtus ingridientus aptepti majonezu ir likusius produktus sudėti tokia pačia seka vėl aptepti majonezu, papuošti graikiškais riešutais bei svogūnų laiškais. Skanaus!:)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą