REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų bulvių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (granulės)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 1 stiklinė žirnių (šaldyti)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
  • 3/4 stiklinės pievagrybių (smulkinti)
  • 1.5 stiklinės grietinėlės
  • 6 vienetai kiaulės nugarinės (pjausniai)
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvė su šiek tiek aliejaus gerai įkaitinama.
    Pakepinami keptuvėje kiaulienos pjausniai.
    Bulvės labai švariai nuplaunamos ir ir supjaustomos ketvirčiais.
    Į puodą paeiliui dedama pusė bulvių, grybų, pilama pusė su miltais sumaišytos grietinėlės, vyno, dedami čiobreliai, česnakas, pusė Vorčesterio padažo, dedami kiaulienos pjausniai ir viskas paeiliui uždengiama likusiomis pusėmis nurodytų ingredientų.
    Viskas uždengiama ir verdama apie 30-45 min.
    Tuomet išimami kiaulienos pjausniai, sudedami į puodą žirniai bei paprikos milteliai ir viskas patroškinama dar apie 15 min.
    Patiekiami šilti.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

INGREDIENTAI:

  • 750 gramų bulvių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio česnakų (granulės)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio čiobrelių (džiovinti, smulkinti)
  • 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai)
  • 1 stiklinė žirnių (šaldyti)
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 2 valgomieji šaukštai baltojo vyno (sausas)
  • 3/4 stiklinės pievagrybių (smulkinti)
  • 1.5 stiklinės grietinėlės
  • 6 vienetai kiaulės nugarinės (pjausniai)
  • šiek tiek aliejaus
  • 0.5 arbatinio šaukštelio vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Keptuvė su šiek tiek aliejaus gerai įkaitinama.
    Pakepinami keptuvėje kiaulienos pjausniai.
    Bulvės labai švariai nuplaunamos ir ir supjaustomos ketvirčiais.
    Į puodą paeiliui dedama pusė bulvių, grybų, pilama pusė su miltais sumaišytos grietinėlės, vyno, dedami čiobreliai, česnakas, pusė Vorčesterio padažo, dedami kiaulienos pjausniai ir viskas paeiliui uždengiama likusiomis pusėmis nurodytų ingredientų.
    Viskas uždengiama ir verdama apie 30-45 min.
    Tuomet išimami kiaulienos pjausniai, sudedami į puodą žirniai bei paprikos milteliai ir viskas patroškinama dar apie 15 min.
    Patiekiami šilti.
    Skanaus.

Autorius: Gražina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų