INGREDIENTAI:
- 3 vienetai juodųjų pipirų
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2 vienetai morkų
- 2/5 vieneto pastarnokų
- 1 vienetas svogūnų
- 150 gramų vištienos širdelių
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 80 gramų pievagrybių
- 100 gramų parmezano sūrio
- šiek tiek druskos
- 50 gramų grietinės
- 1 vienetas laurų lapų
- šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Morkas ir pastarnoką sutarkuoti su stambia tarka.
Svogūną supjaustyti kubeliais ir apkepinti aliejuje, vėliau prie svogūnų sudėti grybus, pakepinti.
Vištų širdeles išvirti su prieskoniais: SANTA MARIA lauro lapais, druska pipirais, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišiniu. Atvėsinti, supjaustyti smulkiais kubeliais.
Visus produktus sumaišyti su grietine, tarkuotu sūriu ir prieskoniais.
Autorius: Eglė
REKLAMA