Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
- 500 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai česnakų (skiltelės)
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 vienetas paprikų
- 1 vienetas svogūnų
- šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
- 500 gramų pievagrybių
- šiek tiek druskos
- 50 gramų sviesto
- 4 valgomieji šaukštai grietinės
- šiek tiek vorčesterio padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą