Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai česnakų (skiltelės)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas paprikų
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek sojos padažo (grybų skonio)
  • 500 gramų pievagrybių
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 4 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek vorčesterio padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svieste pakepinti smulkiną svogūną bei česnako skilteles. Pievagrybius bei papriką gerai nuplauti ir susmulkinti papriką kiek smulkiau nei grybus. Sudėti į keptuvę su apskrudusiais svogūnais ir česnakais. Maišant kepinti tol, kos išgaruos išsiskyręs skystis. Į pabaigą sudėti gietinę, padažus, pagardinti likusiais prieskoniais. Tinka patiekti su karštomis virtomis bulvėmis.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų