obuolių sultys

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „obuolių sultys“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „obuolių sultys“.

Sulčių spaudyklose žmones palieka šimtus: savoms sultims nepagaili ir 200 eurų

Sulčių spaudyklose jau dūzgia sulčiaspaudės. Verslininkai sako, kad šiemet darbų pradžia žada neblogą sezoną. Žmonės esą sulčių pasiilgę, tad iš sodų tempia maišus obuolių. Ir nors jų derlių kiek sumenkino vėlyvosios rekordinės šalnos, vėliau kai kur aptalžė kruša, tačiau sultims žmonės obuolių prisirenka. Sulčių spaudyklose dabar jau pats darbymetis. Kai kurių soduose obelų šakos linksta nuo vaisių, kai kur obuolių mažiau. Tačiau sultims, anot spaudėjų, derliaus užtenka.

Receptas. Kmynų ir obuolių sulčių gėrimas

INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų 1 valgomasis šaukštas cukraus 1 arbatinis šaukštelis kmynų 1 litras obuolių sulčių (naminės) PARUOŠIMO BŪDAS: Iš vieno litro vandens, cukraus ir kmynų išvirti arbatą. Kai ji atšąla, sumaišyti su obuolių sultimis, pagardinti citrina.
2022-03-02

Receptas. Nekeptas obuolių tortukas

INGREDIENTAI: 200 gramų cukraus 6 vienetai obuolių 200 gramų džiūvesėlių (malti) 3/4 litro obuolių sulčių 400 gramų grietinėlės (plakamoji 35 proc. riebumo) 300 gramų varškės (varškės sūreliai, neglaistyti) 2 valgomieji šaukštai sviesto 10 gramų želatinos 1 vienetas vanilinio cukraus (pakeliuose) 2 vienetai pudingo (vanilinis, pakeliuose) PARUOŠIMO BŪDAS: Obuolius nulupti ir supjaustyti skiltelėmis.
2022-03-02

Receptas. Šaltibarščiai su obuolių sultimis

INGREDIENTAI: 1 vienetas agurkų ((jeigu ilgavaisis 1 arba 2 maži)) 2 burokėlių ((kumščio dydžio, virti) ) 1.5 pakelio kefyro ((kuo riebesnis)) 3 vienetai kiaušinių 0.5 litro obuolių sulčių šiek tiek krapų šiek tiek svogūnų laiškų šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Burokėliai sutarkuojami burokine tarka, agurkas supjaustomas šiaudeliais, kiaušinis, svogūno laiškai ir krapai supjaustomi kuo smulkiau.
2022-03-02

Receptas. Antiena marinuota obuolių sultyse

INGREDIENTAI: šiek tiek česnakų šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek laurų lapų (lapai) 1 kilogramas antienos 0.5 litro obuolių sulčių šiek tiek prieskonių šiek tiek sezamo sėklų PARUOŠIMO BŪDAS: Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti.
2022-03-01

Receptas. Kmyninė

INGREDIENTAI: 0.5 litro kmynų 0.5 litro kriaušių (sirupas) 1 litras obuolių sulčių 1 stiklinė degtinės 1 litras vandens 30 gramų vanilinio cukraus PARUOŠIMO BŪDAS: Vandenyje pavirinti kmynus, ir perkošti. Į nuovirą supilti obuolių sultis ir kriaušių sirupą, suberti vanilinį cukrų ir supilti degtinę.
2022-03-01

Receptas. Troškinta vėgėlė su grybais ir agurkais

INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek petražolių 1 vienetas svogūnų 0.5 stiklinės kvietinių miltų 1 stiklinė obuolių sulčių 1 vienetas marinuotų agurkų šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai sviesto 2 stiklinės grybų (apvirti) 1 kilogramas vėgelių PARUOŠIMO BŪDAS: Išvalyta supjaustyta vėgėlė apibarstoma pipirais, druska, miltais ir pakepinama svieste.
2022-02-28

Receptas. Aivaro keptas ledų tortas

INGREDIENTAI: 150 gramų cukraus pudros 90 gramų cukraus 1 valgomasis šaukštas krakmolo šiek tiek migdolų (drožlės) 250 gramų slyvų (džiovintos) 4 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 100 mililitrų obuolių sulčių 1 litras ledų (vaniliniai arba kitokio, Jūsų mėgstamo skonio) 50 gramų riešutų (grūsti) 100 mililitrų romo (tamsusis) 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių PARUOŠIMO BŪDAS: Papločiui 4 kiaušinių tryniu...
2022-02-28

Receptas. Putojančio vyno kokteilis

INGREDIENTAI: 10 mililitrų obuolių sulčių 10 mililitrų sirupo (agavų) 50 mililitrų putojančio vyno Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Į taurę supilame putojantį vyną, obuolių sultis ir agavų sirupą. Išmaišome. Papuošimui: į taurę galima įmesti vaisių gabaliukų.
2022-02-28

Receptas. Nugarinės bangelės

INGREDIENTAI: 400 gramų kiaulės nugarinės 2 valgomieji šaukštai obuolių sulčių 2 arbatiniai šaukšteliai prieskonių 1 vienetas anyžių Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Nugarinę supjaustau storokais gabalais, pašlakstau sultimis, barstau prieskoniais, palieku 1 valandai. Lankstau į kelias dalis, maunu ant iešmo ir kepu ant laužiuko.
2022-02-27
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų