• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 kilogramas antienos
  • 0.5 litro obuolių sulčių
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti. Skanaus!
    Patarimas, marinatas tinka bet kokiai mėsytei marinuoti, tinka ir šašlykams, tačiau paukštienai tinka labiausiai.

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų (lapai)
  • 1 kilogramas antienos
  • 0.5 litro obuolių sulčių
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Antieną įmerkti į obuolių sultis (kad apsemtų), berti pipirų, lauro lapų, česnakų ir palaikyti apie parą. Ištraukus dar pagardinti mėgstamais prieskoniais, sezamų sėklomis ir kepti orkaitėje, kol gražiai apskrus. Keptą antieną atvėsinti. Skanaus!
    Patarimas, marinatas tinka bet kokiai mėsytei marinuoti, tinka ir šašlykams, tačiau paukštienai tinka labiausiai.

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų